„Svajojome išvykti į kokią nors gražią šalį su artimaisiais ir draugais, bet visus suburti į vieną vietą pasirodė labai sudėtinga. Tam reikėjo sugalvoti rimtą priežastį... Tai ir sugalvojome: ta priežastimi tapo mūsų vestuvės“, – juokiasi vienas žymiausių Lietuvos šefų, restorano „Amandus“ savininkas Deivydas PRASPALIAUSKAS (35), spalio 30-ąją Apulijoje vedęs mylimąją Rasą SENKUTĘ (33).
„Tradiciškai žmonės pirmiau susituokia, tada įsigyja namus ir susilaukia vaikų. Bet mes mėgstame laužyti taisykles“, – smagiai susižvalgo jaunavedžiai. Dukrelės Elenos, kuriai netrukus sukaks treji, jiedu susilaukė per pandemiją, tada įsigijo šeimos namus, o galiausiai atėjo laikas ir vestuvėms. „Sulaukėme, kol dukra galės šokti mūsų šventėje, – šypsosi. – Ir ji iš tiesų labai nuoširdžiai šoko.“
Nepaprastai jaukių vestuvių nuotraukos, istorija apie legendinę jaunikio Deivydo raudoną liemenę iš kupranugario vilnos bei ypatingą nuotakos Rasos žiedą ir kokios neeilinės dovanos jų laukė namų kieme grįžus į Lietuvą – Žmonės.lt prenumeratoriams.
Deivydui ir Rasai įprasta viską daryti drauge: jiedu partneriai ir gyvenime, ir restoranų versle, ir organizuojant šeimos šventes. „Mūsų namuose būna romantikos, bet ypatingų piršlybų nebuvo: tiesiog susėdome prie stalo, pasvarstėme ir nusprendėme, kad jau metas