Vilniuje duris atvėrė nauja vieta sušių gurmanams
Pačioje sostinės širdyje, jaukiuose Dominikonų vienuolyno skliautuose, duris atvėrė „SUSHI Lounge“ – nauja, stilinga vieta jaukiems šeimos ir draugų susibūrimams.
Artėjančių švenčių proga naujojo sušių restorano įkūrėja ir vadovė Daiva Breivė sukvietė bičiulius ir šalies garsenybes „įžiebti“ unikalią, 24 karatų auksu dekoruotą ir specialiai šiam vakarui iš sušių ritinėlių sukurtą eglutę.
Kviestinei publikai – verslininkams, teisininkams, menininkams, šou pasaulio atstovams bei renginių organizatoriams šeši profesionalūs sušių meistrai per vakarą pagamino beveik 1000 ritinėlių skirtingų rūšių sušių.
Kokybišką virtuvę vertinantys svečiai mėgavosi tradiciniais ir itin gurmaniškais, tik „SUSHI Lounge“ meistrų kurtais patiekalais. Vieni jų buvo pagaminti su ką tik iškepto minkštakiaučio krabo mėsa, kiti – su natūraliais juodaisiais ir raudonaisiais ikrais, ekologiško ungurio filė, gelsvauodegio tuno gabaliukais, laukine lašiša, smulkintomis jūros šukutėmis.
Taip pat svečiai mėgavosi ir šviežiomis, dar tą patį vakarą iš Prancūzijos pristatytomis austrėmis. Šventinio vakaro metu svečiams pristatytas ir populiariausias „SUSHI Lounge“ sušis – „Gurmano combo“, kuriame dominuoja trys skirtingi skonių akordai – traškių krevečių, gelsvauodegio tuno, laukinės lašišos, o juos papildo oranžiniai tobiko ikrai bei prinokęs avokadas.
Taip pat šventės metu suši meistrai gamino specialius, pagal pačių kurtą receptūrą, naminius padažus, kurie jūros gėrybėms suteikė papildomus poskonius.
Pasak vakaro šeimininkės Daivos Breivės, vienas nuostabiausių dalykų šiame restorane yra tai, kad per pietus galima girdėti varpų dūžius, kurie šiai vietai suteikia unikalumo ir išskirtinumo.
Antrąjį restoraną atidariusi verslininkė pasidžiaugė, kad per kelerius metus suburta profesionali virtuvės šefų komanda gurmaniškais patiekalais leis palepinti ne tik restorano svečius, bet ir pasirūpins įmonių ir asmeninių švenčių vaišėmis.
„Gurmaniški sušių ritinėliai – vienas patogiausių, įvairiems skoniams tinkantis ir tikrai estetiškai ir stilingai atrodantis patiekalas, tinkantis bet kuriai tiek asmeninei, tiek įmonės šventei“, – sakė verslininkė.