Vilniuje susituokė virtuvės šefas Deivydas Praspaliauskas ir jo išrinktoji Milda Savickaitė

Deivydas Praspaliauskas ir Milda Savickaitė / Viganto Ovadnevo/„Žmonės“ nuotr.
Deivydas Praspaliauskas ir Milda Savickaitė / Viganto Ovadnevo/„Žmonės“ nuotr.
Šaltinis: „Žmonės“
A
A

Vienas kitam amžiną meilę prisiekė ir šeimą sukūrė garsusis virtuvės šefas Deivydas Praspaliauskas (27) ir jo mylimoji Milda Savickaitė (30), praneša žurnalas „Žmonės“.

Vestuvės įvyko vasarišką, lietaus atgaivintą liepos 1-osios popietę, artimųjų ir bičiulių apsuptyje.

Pora vestuvinius žiedus sumainė Vilniaus Šv. Mikalojaus bažnyčioje.

Deivydo išrinktoji Milda Savickaitė – ekonomistė.

Po jautrios santuokos ceremonijos jaunieji ir jų svečiai pietavo Deivydo restorane „Dublis“. O vakare šventė tęsėsi Europos centro golfo klube.

Deivydas Praspaliauskas ir Milda Savickaitė
Deivydas Praspaliauskas ir Milda Savickaitė / Viganto Ovadnevo/„Žmonės“ nuotr.

Keliose skirtingose šalyse gyvenęs ir dirbęs Deivydas Praspaliauskas šiandien yra vienas žinomiausių virtuvės šefų Lietuvoje.

Prieš keletą metų Deivydą Praspaliauską buvo galima sutikti Danijoje plaunantį indus, o šiandien jis – prestižinių Vilniaus restoranų įkūrėjas ir virtuvės šefas.

Penktadienį Vilniuje paskelbtame geriausių Lietuvos restoranų 30-tuke D.Praspaliausko restoranas „Dublis“ užėmė antrą vietą.

Daugiau Deivydo ir Mildos vestuvių šventės akimirkų ir įspūdžių rasite šios savaitės žurnale „Žmonės“.

Deivydas Praspaliauskas ir Milda Savickaitė
Deivydas Praspaliauskas ir Milda Savickaitė / Viganto Ovadnevo/„Žmonės“ nuotr.