VMG išleido pirmą kvepiantį kulinarinį žurnalą pasaulyje

Alfas Ivanauskas / VMG nuotr.
Alfas Ivanauskas / VMG nuotr.
Šaltinis: Žmonės.lt
A
A

„Virtuvės mitų griovėjų“ komanda birželį sulaukė žinių iš Kinijos – VMG kulinarinis žurnalas šiemet, jau antrus metus iš eilės, „Gourmand World Cookbook“ apdovanojimuose Kinijoje įvertintas kaip geriausias pasaulyje.

Šis apdovanojimas sutapo su naujojo kulinarinio žurnalo „Skonio džiunglės“ išleidimu. Skaitytojai iš tiesų galės užuosti džiunglių kvapą, nes VMG sukūrė pirmąjį pasaulyje kvepiantį kulinarinį žurnalą, kurio gamybos metu buvo įdėta itin daug rankų darbo. Tiesa, džiunglių kvapas atsiskleidžia ne iš karto, o tik vartant puslapius, kai išgaruoja naujiems žurnalas įprastas dažų kvapas.

„Pasaulinis įvertinimas tik paskatino toliau eiti į priekį ir įgyvendinti naujas drąsias idėjas. Skaitytojams nereikės net atsiversti naujojo kulinarinio žurnalo, kad pamatytų pokyčius. Pasikeitusi forma, daugiau puslapių, kitoks įpakavimas, slepiantis staigmeną – pirmą kvepiantį kulinarinį žurnalą pasaulyje!“, – atskleidžia VMG kulinarinio žurnalo vyr. redaktorius Alfas Ivanauskas. 

Kaip pabrėžė A.Ivanauskas, šioje srityje dirbantys žmonės turi ne konkuruoti, o vienytis ir kartu kelti bendrą Lietuvos stalo kultūros lygį.

„Siekiame, kad VMG kulinarinis žurnalas ir jau tradicija tapę kulinariniai apdovanojimai būtų tvirta maisto srityje dirbančių specialistų bendradarbiavimo platforma“, – teigia A.Ivanauskas, šįkart visus žurnalo skaitytojus kviečiantis pakeliauti po Honkongą.

VMG įvertinimas tarptautiniuose apdovanojimuose buvo pastebėtas ir Kinijos leidėjų. Jau greitai VMG kulinarinis žurnalas atsidurs Pekine.