Vytaras Radzevičius kulinarinėje studijoje įspūdingai paskelbė Kalėdų pradžią

Vakaro akimirka
Vakaro akimirka
Šaltinis: Projekto partnerio turinys
2018-12-12 14:00
AA

Žiemišką antradienio vakarą į raudonai išpuoštą kulinarijos studiją „Čiop Čiop“ raudonu kilimu rinkosi šventiškai nusiteikę žinomi žmonės. Į Vytaro Radzevičiaus kvietimą drauge gaminti patie-kalus Kalėdų stalui atsiliepė būrys veiklių, smalsių, neabejingų geram maistui ir kulinarinėms naujienoms vilniečių: Nijolė Narmontaitė su antrąja puse, Nomeda Marčėnaitė su draugu Vytu Palavinsku, Nida Degutienė, Renata Ničajienė, Redita Dominaitytė, Gidonas Šapiro (Bilas) ir kiti.

„Tikrai žinau, kad šiandien taip gausiai po darbų susirinkome ne tik vedini alkio jausmo. Juk tai ne tradicinė, o šventinė bičiulių vakarienė NEFF virtuvėje, prie ilgojo raudono stalo. Svarbu ne tik tai, ką valgysime šiandien, bet ir kaip visa tai gaminsime – su kokiu įkvėpimu planuosime šventes, kiek meilės pridėsime į garuojančius puodus ir kiek malonumo patirsime bendraudami… Drįstu sakyti, kad būtent čia, prie atviros NEFF orkaitės, šiandien išvysime tikrą, didelį ir raudoną Kalėdų atidarymą!“ – skelbė susirinkusiems žinomas žurnalistas, keliautojas, kulinarinių knygų autorius ir NEFF prekinio ženklo ambasadorius Lietuvoje Vytaras Radzevičius. Jam vakarienės metu talkino kulinarinių paslapčių žinovas, žinomas šefas iš Norvegijos Øyvind Mebostad. Vakaro metu Øyvind susirinkusiems išdavė paslaptį, kad specialiai renginio svečiams dovanų įteiks prieskonių mišinius su savo rekomenduojamais receptais, siekiant įprastą tradicinį šventinį stalą praturtinti originaliu skoniu ir kvapais.

Žinoma kulinarinių knygų autorė ir tinklaraštininkė Renata Ničajienė pasidžiaugė, kad vakaro metu mėgavosi ne tik skaniais patiekalais, draugiška susirinkusiųjų kompanija, bet ir atrado naujų, dar nematytų technologinių sprendimų virtuvės erdvėje: „Mane tikrai sužavėjo tešlos kildinimo funkcija orkaitėje ir pasislepiančios orkaitės durelės!“

Vakaro akimirka / Organizatorių nuotr.
„NEFF virtuvės technika Lietuvoje dar tik metus, tačiau jau spėjo užkariauti žmonių širdis. Visiškai suprantama kodėl – nes tai ne tik virtuvė, tai grynas įkvėpimas turiningai gyventi, patogiai jaustis ir puikiai leisti laisvalaikį! Jei netikite – paklauskite ambasadoriaus Vytaro, kuris jau metus šeimos duoną kepa NEFF orkaitėje...“ – linksmai patirtimi dalinosi Martynas Plyčiuraitis Plyčius, NEFF pardavimų vadovas Lietuvai.

Šis vakaras, tai nebe pirmosios tokio pobūdžio NEFF maisto gaminimo dirbtuvės, rengiamos mėgėjams ir virtuvės entuziastams „Čiop Čiop“ kulinarinėje studijoje.

Vytaras Radzevičius kulinarinėje studijoje įspūdingai paskelbė Kalėdų pradžią (39 nuotr.)
+33