12 padažų įvairiems patiekalams
Kartais, norėdami pamaloninti skonio receptorius, ieškome įvairių įmantrių patiekalų receptų. Tačiau šios pastangos toli gražu ne visada atsiperka. Išduosime jums mažytę paprastą paslaptį, kurią jau nuo senų senovės žino visi kulinarai, – didžioji patiekalo sėkmė labai dažnai būna tiesiog gardus padažas.
Taigi visai nebūtina valandų valandas gaišti laiko vartant kulinarines knygas ar naršant po internetą, paskui dar antra tiek lieti prakaitą virtuvėje, bandant įgyvendinti receptą. Jei pasirinksite tinkamą padažą, net paprasčiausi makaronai ar be jokių ypatingų priedų iškeptas kepsnys gali būti dieviškai skanus.
Siūlome išmėginti keletą nesudėtingų, bet skanių padažų receptų, kurie tiks su mėsos, žuvies, miltų ar daržovių patiekalais. Išsirinkite pagal skonį!
DĖMESIO! Kviečiame dalyvauti RECEPTŲ KONKURSE „Mano superpatiekalas iš bulvių“ ir laimėti puikų prizą!