Naujienos
Žurnalas Žmonės
Žurnalas Legendos
Prisijungti
Prenumerata
Išbandykite Žmonės.lt prenumeratą
Rubrikos
Aktualu
Gyvenimo būdas
Muzika
Kultūra
Kinas
Stilius
Komentarai
Mokslo žmonės
Nepamirštami vardai
Naujausi numeriai
Visi numeriai
Žurnalas LEGENDOS
Žurnalas ŽMONĖS
Padažas
Gyvenimo būdas
Ne tik su majonezu: penki kiaušinių pagardai, kurie maloniai nustebins
Aktualu
Skaniausi Užgavėnių blynų pagardai – ir smaližiams, ir „rimto“ maisto mėgėjams
Aktualu
Kai sojos padažas daro stebuklus: ant iešmelių kepta aštri vištiena
Gyvenimo būdas
Pamirškite pomidorų padažą: 5 netikėti receptai mėsai pagardinti
Gyvenimo būdas
Skonio karalius – padažas. Receptai, kuriems paruošti užtruksite vos 15 minučių
Aktualu
Antienos filė su abrikosais ir garstyčių padažu
Aktualu
Krabų lazdelių traškučiai
Aktualu
Daržovėms metas keliauti į stiklainius
Aktualu
25 padažai salotoms
Aktualu
Marinuota vištiena su daržovių salotomis
Aktualu
Bulviniai blynai su rūkytų upėtakių juostelėmis
Aktualu
Vegetariškas suvožtinis su „Kikkoman Teriyaki BBQ“ padažu
Aktualu
Makaronai su įvairiais padažais
Aktualu
Ruošiame gardžius padažus
Aktualu
Cezario salotos su vištiena
Aktualu
Su padažu – gardžiau!
Aktualu
Pavasariniai skrebučiai su gvakamole, lašiša ir ridikėliais
Aktualu
Humusas su burokėliais
Aktualu
Falafeliai su moliūgais ir feta
Aktualu
Kilogramams tirpdyti – patiekalai su aitriosiomis paprikomis
Aktualu
Naminės picos
Aktualu
Mėsos pagardai ir padažai
Aktualu
Gaminu kūrybingai #13: Lašiša su padažu
Aktualu
Sumaniai šeimininkei: 10 pusgaminių, kuriuos pravartu turėti šaldiklyje
Aktualu
10 padažų receptų, tinkančių įvairiems patiekalams
Aktualu
6 žingsniai, kad kepsnių padažas būtų tobulas
Aktualu
4 padažai kiaušiniams – nuo tradicinio iki gurmaniško
Aktualu
Gruzijos Adžarijos regiono virtuvės perlai: nuo chačapurio iki padažo iš „medžio“
Aktualu
Naminis majonezas: gaminame ir skanaujame
Aktualu
10 lengvai paruošiamų naminių salotų padažų
Daugiau