2017 metų horoskopas: karjera ir pinigai

Eurai / Luko Balandžio / 15min nuotr.
Eurai / Luko Balandžio / 15min nuotr.
Šaltinis: Ji24.lt
2017-01-03 12:50
AA

Kaip 2017 metais klostysis jūsų profesiniai reikalai? Galbūt derėtų sunkiai dirbti, mat galite tikėtis paaukštinimo, o gal pats metas nuo darbų kiek atsipalaiduoti... Pateikiame astrologės Lanos Kutkytės sudarytą 2017 metų karjeros ir finansų horoskopą.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šiais metais galite nuveikti išties nemažai, tačiau tik tuo atveju, jeigu užmiršite savo „avinišką“ troškimą pirmauti ir vadovauti. Šis laikotarpis gali būti produktyvus tik tuo atveju, jeigu gebėsite bendradarbiauti su kitais ir prisiderinsite prie aplinkybių. Būkite lankstūs ir sukalbami, mažiau kovokite. Siekite diplomatiškumo ir darnaus sutarimo net tais atvejais, kuomet teks atsisakyti dalies savo planų.

Tai atneš daugiau naudos nei gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio. Išvaizda bus itin svarbi, tad būtinai priderinkite ją prie savo aplinkos, tai leis jums palikti gerą pirmą įspūdį. Būsite pastebimi ir populiarūs, tad investuoti į savo įvaizdį išties apsimoka.

Nuo spalio taps aktuali paskolų, svetimų pinigų tema: galėsite lengviau nei visuomet gauti paskolą, rasti investuotoją arba praturtėti per rizikingą verslą.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

2017-aisiais sėkmingai įgyvendinsite savo darbinius planus ir realizuosite idėjas. Įgysite papildomų gebėjimų, naujų žinių ir galbūt net pakilsite pareigose. Tai metai, kai nesunkiai sulauksite profesinio pripažinimo ir užsitarnausite kolegų pagarbą.

Tai įvyks tik atkakliai dirbant ir dažniausiai būsite ypač darbingai nusiteikę, tad milžiniški aktyvios veiklos krūviai jūsų nevargins. Iki spalio teks dirbti dvigubu pajėgumu. Būsite pasinėrę į daugybę reikalų vienu metu.

Nors entuziazmo nestokosite, visgi teks apsispręsti, kuria kryptimi norite judėti ir kurią sritį norite pasirinkti, nes viskam gali pritrūkti laiko. Nors dirbsite daug – pinigų pertekliumi pasigirti negalėsite. Teks įdėti nemažai pastangų siekiant padidinti pajamas, tačiau svarbiausiems savo poreikiams užsidirbti sugebėsite.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Iki spalio susidarys palankios sąlygos profesinių ir finansinių tikslų įgyvendinimui. Tiesa, kiek sunkiau seksis užmegzti ilgalaikius santykius su verslo partneriais. Bus sunku bendradarbiauti su kitais, kadangi jausite poreikį visur ir viskam vadovauti savarankiškai, o tai ne visada patiks aplinkiniams.

Energijos turėsite išties daug, tačiau pasistenkite, kad jūsų veržlumas ir asmeninės ambicijos nesugriautų santykių su kitais žmonėmis. Greičiausiai jokių didelių finansinių problemų ar sunkumų neturėsite, nors ir trauks prabangūs daiktai. Vadovausitės logika, todėl priimsite teisingus finansinius sprendimus ir gebėsite susilaikyti nuo nereikalingų pirkinių.

Nuo spalio mėnesio būkite itin atidūs tvarkydami svarbius dokumentus, nes galite privelti klaidų, kurių taisymas atims daug laiko.

TAIP PAT SKAITYKITE: 2017 metų horoskopas: meilė ir santykiai

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Neapsikraukite darbais ir dažniau leiskite sau tiesiog ramiai būti namuose, gamtoje arba panašioje vietoje, kurioje nėra erzinančio skubėjimo ir triukšmo. Iki spalio mėnesio geriau atsisakyti didelių projektų ir taip pasaugoti savo sveikatą. Nuo spalio jūsų energijos potencialas leis atsigriebti su kaupu.

Finansuose svarbiausia bus vadovautis blaiviu protu ir nepasiduoti nevaldomoms emocijoms, kad išvengtumėte nereikalingo pinigų švaistymo. Visgi tą padaryti bus ne taip ir paprasta. Daugiausia pinigų turėsite skirti šeimai bei namams, tai puikus metas investuoti į remontą arba nekilnojamąjį turtą.

Tam, kad finansinius sprendimus priimtumėte apgalvotai ir atsakingai – pasitelkite į pagalbą kitų žmonių patarimus, galbūt jie išmano tuos dalykus, kurių neišmanote jūs.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Komunikabilumas bus reikalingiausia jūsų profesinė savybė. Jums gana lengvai seksis užmegzti ir palaikyti harmoningus profesinius ryšius, todėl būsite itin vertinamas kolega. Tiesa, tie profesiniai santykiai gali būti trumpalaikiai, tačiau nepaisant to, atneš nemažai naudos.

Sėkmingai sieksite savo tikslų ir įveiksite bet kokias kelyje pasitaikysiančias kliūtis. Iki spalio galimas darbovietės pakeitimas, kadangi ypatingai stipriai jausite pokyčių poreikį. Vienaip ar kitaip situacija jūsų profesinėje aplinkoje pasikeis.

Galite būti paskirti dirbti kitame mieste arba tiesiog gali pasikeisti jūsų einamos pareigos. Kad ir kaip viskas pakryptų, situacija pagerės. Progų gerai užsidirbti ir susitaupyti gali būti nedaug, kadangi finansai plauks dažnai, bet po nedaug, o smulkios išlaidos vis mažins santaupas.

​​MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šie metai pareikalaus iš jūsų nemažai jėgų, pastangų ir kantrybės. Poilsio taip pat bus nedaug. Visgi žvelgiant į ilgalaikę perspektyvą, visas jūsų triūsas vėliau atsipirks su kaupu. Pirmaisiais metų mėnesiais galimi smulkūs nesutarimai su vadovais ir kolegomis, tačiau nuo metų vidurio įtampa atslūgs, ir darbinė aplinka taps harmoningesnė.

Jums pasitaikys keletas finansiškai naudingų progų, tačiau svarbu bus jas laiku pastebėti ir mokėti jomis tinkamai pasinaudoti. Finansiniai reikalai gerokai pagerės, tačiau vis tiek jūsų netenkins.

Kadangi šiais metais greičiausiai, nebūsite iš tų, kurie kruopščiai susiplanuoja mėnesines pajamas ir išlaidas, atėjus mėnesio pabaigai kartais jausite pinigų stygių. Žinoma, kontroliuojant savo asmeninę buhalteriją, to įmanoma išvengti.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Tai metai, kai Svarstyklių Zodiako atstovai įrodys, ko jie verti iš tikrųjų. Priversite net ir didžiausius skeptikus pakeisti nuomonę apie jus ir įgysite aplinkinių pagarbą. Vis dėlto greičiausiai būsite apkrauti įvairiais naujais darbais, kurie kartais atrodys tarsi ne jums skirti.

Pasistenkite gebėti pasirinkti tinkamai ir nepriimti kiekvieno pasiūlymo – jų šiais metais bus daug, o visur vis tiek dalyvauti negalėsite, tad imkitės tik to, kas išties svarbu. Savo asmeninėmis pastangomis ir dideliu noru galite sėkmingai pradėti savo verslą ir gana neblogai su juo susidoroti.

Kaip niekad puikiai ir dažniausiai be streso mokėsite tvarkytis savarankiškai net ir sunkiausiomis akimirkomis. Jeigu netinginiausite, tuomet finansiniu požiūriu 2017 metai bus išties perspektyvūs ir pelningi.

TAIP PAT SKAITYKITE: Sausio mėnesio horoskopas

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Norėsite ramiai dirbti ir atsisakyti nereikalingų projektų, kurie tik atima energiją, bet praktiškos naudos duoda nedaug. Intuityviai gebėsite spręsti darbo problemas ir neblogai tvarkytis su savo finansais. Tiesa, kiek sunkiau seksis užmegzti ilgalaikius ir patikimus santykius su darbo partneriais, o ir atmosfera darbo kolektyve tvyros gana įtempta, kadangi galimos slaptos apkalbos ir intrigos, tad pasistenkite darbe pernelyg neatvirauti.

Vis tik tokios problemos netrukdys stiprios valio Skorpiono ženklo atstovui siekti savo tikslų. Kad ir kaip bebūtų, tikėtis paaukštinimo pareigose šiais metais nevertėtų; tai laikas, kuomet svarbu leisti veržtis į priekį kitiems ir tiesiog ramiai dirbant laukti savo sėkmės laiko.

Nuo spalio mėnesio jausite, jog ateina jūsų „žvaigždžių valanda“.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Draugai, kolegos ir bendraminčiai bus jūsų ištikimi palydovai, kurie padės nudirbti net sunkiausius darbus. Saugokite harmoningus santykius su jais, kadangi tik jų dėka ir galėsite nemažai pasiekti šiais metais. Vienumoje, bandant savarankiškai įgyvendinti savo idėjas, klostysis nelengvai, o kartais net teks kai kurių sumanymų atsisakyti.

Dirbant su kolektyvu, visi iškilsiantys neesminiai sunkumai darbe be didelių pastangų bus pašalinti, o nuoširdūs draugų patarimai bei pagalba leis išspręsti savo materialinius klausimus. Šie metai Šaulio ženklo atstovams atneš daug permainų.

Nuo spalio darbo ir visuomeninė veikla bus jau ne tokia aktyvi. Jums savaime norėsis daugiau laiko praleisti gamtoje, mažiau bendrauti su nepažįstamais žmonėmis. Metų pabaigoje apie savo asmeninius poreikius bei sveikatą galvosite daugiau nei apie materialinę gerovę.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Karjerai bei populiarumui siekti – tai daugiau nei tinkamas metas, tad atidėkite į šalį nereikšmingas smulkmenas ir užsiimkite tik dideliais, rimtais ir ambicingais projektais. Jūsų aštri įžvalga ir šalta logika leis numatyti kelis žingsnius į priekį, tad nesunkiai sudarysite protingą strategiją, o disciplina leis nenukrypti nuo tikslo.

Santykiai su vadovais bus išties gana neblogi, o kolegos gerbs jus už profesionalumą. Didelių sumanymų, energijos, aplinkinių palaikymo ir finansinių resursų jums netrūks, tad didžiąją dalį savo laiko praleisite darbe.

Visgi tai nereiškia, kad reikia visiškai ignoruoti poilsį ir bendravimą su artimais žmonėmis. Pamėginkite harmoningai atrasti aukso viduriuką, nes kitaip nuo spalio mėnesio galite suvokti, jog praradote kai kurių artimų žmonių meilę ir pagarbą.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

2017-aisiais metais atsiras ne viena galimybė parodyti savo talentus ir geriausias savybes. Būkite pasitikintys savimi net ir tais atvejais, kuomet gauti pasiūlymai gąsdins. Neleiskite sau abejoti savimi ir drąsiai judėkite į priekį – tai padės jums rasti savo vietą po saule.

Tam, kad pasiektumėte užsibrėžtų tikslų, gali tekti išmokti naujų dalykų, praplėsti savo horizontus ir galimai net leistis į tolimą kelionę. Šiais metais Vandeniai gyvens išties įdomiai, aktyviai, daug laiko skirs darbui ir socialinei veiklai. Pasiūlymų ir idėjų bus išties daug, o gal net ir daugiau nei reikėtų, todėl pasistenkite susikoncentruoti ties konkrečiomis užduotimis, o ne daryti viską, kas tik jums yra siūloma – tada sėkmė tikrai bus jūsų rankose. Nuo spalio galite tikėtis paaukštinimo arba didesnio atlygio.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Daugumai darbe prasidės naujas gyvenimo etapas, kuris iš pradžių gali rimtai bauginti. Gali atsinaujinti seni projektai, kuriuos pavyks sėkmingai baigti būtent 2017 metais, tačiau visai kitaip nei buvo planuota praeityje.

Nauji vėjai darbo reikaluose bus išties jums į naudą, tačiau greičiausiai retas tą supras iš karto. Dėl pernelyg didelio tempo ir nevaldomų pokyčių Žuvų ženklo atstovai gali jaustis tarsi mūšio lauke, kuriame jie yra palikti vieni ir turi rasti išeitį savarankiškai.

Sėkmingiausi bus tie, kurie geba susitvarkyti su įtampa ir nebijo pokyčių, to vis tiek šiais metais išvengti nepavyks. Galite lengviau nei visuomet kreiptis dėl paskolų, ieškoti palankių progų investicijoms arba užsiimti dideliu verslu. Kai kurie gali netikėtai sulaukti pagalbos iš kito žmogaus ir taip įgyvendinti seną sumanymą.

Horoskopą sudarė astrologė Lana Kutkytė (sadhanacentras.lt)