Ananasų ir sluoksniuotos tešlos gėlytės

Ananasų ir sluoksniuotos tešlos gėlytės / Redakcijos archyv.
Ananasų ir sluoksniuotos tešlos gėlytės / Redakcijos archyv.
Šaltinis: Ji24.lt
A
A

Ananasai sluoksniuotoje tešloje – puiki išeitis, kai norisi kažko saldaus ir gaivaus. Šiam desertui reikia vos dviejų ingredientų, o sužavėti liks visi.

Jums reikės: 400 g sluoksniuotos mielinės tešlos, 400 g konservuotų ananasų žiedų.

Ananasus išimkite iš skardinės ir palikite nuvarvėti. Nusausinkite juos popieriniu rankšluosčiu.

Tešlą iškočiokite, supjaustykite siauromis juostelėmis ir apvyniokite ananasų žiedelius, verdami per centrą.

Kepkite iki 180 °C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20–25 min.