Ananasų ir sluoksniuotos tešlos gėlytės
Ananasų ir sluoksniuotos tešlos gėlytės / Redakcijos archyv.
Šaltinis: Ji24.lt
A
A
Ananasai sluoksniuotoje tešloje – puiki išeitis, kai norisi kažko saldaus ir gaivaus. Šiam desertui reikia vos dviejų ingredientų, o sužavėti liks visi.
Jums reikės: 400 g sluoksniuotos mielinės tešlos, 400 g konservuotų ananasų žiedų.
Ananasus išimkite iš skardinės ir palikite nuvarvėti. Nusausinkite juos popieriniu rankšluosčiu.
Tešlą iškočiokite, supjaustykite siauromis juostelėmis ir apvyniokite ananasų žiedelius, verdami per centrą.
Kepkite iki 180 °C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20–25 min.