Naujienos
Žurnalas Žmonės
Žurnalas Legendos
ŽMONĖS CINEMA
Prisijungti
Prenumerata
Išbandykite Žmonės.lt prenumeratą
Rubrikos
Aktualu
Gyvenimo būdas
Muzika
Kultūra
Kinas
Stilius
Eurovizija
Mokslo žmonės
Nepamirštami vardai
Naujausi numeriai
Visi numeriai
Žurnalas LEGENDOS
Žurnalas ŽMONĖS
Receptai
Kelionės
Urtės Mikelevičiūtės mėnuo Japonijoje: gluminantis mandagumas, nerašytos taisyklės, o delikatesui – žalia vištiena
Virtuvė
Rasa ir Arūnas Starkai: „Nėra išmintinga valgyti išpuoselėtą patiekalą užsigeriant bet kokiu vynu“
Į svečius
Julija ir Nerijus Ulvydai – apie pirmus nuosavus namus: „Tai – tarsi mūsų išnešiotas kūdikis“
Gyvenimo būdas
Tobulas vaišių stalas Velykoms akimirksniu: kaip išsisukti, jeigu nėra galimybių ilgai gaminti?
Gyvenimo būdas
Paskutinės minutės Velykų patiekalai: įdaryti kiaušiniai pagal Kotryną Starkienę
Gyvenimo būdas
Saldžioji Velykų akimirka – nostalgiškas varškės pyragas „Draugystė“ taps šventės akcentu
Gyvenimo būdas
Dovilė Filmanavičiūtė dalijasi Velykų stalo hitais – keps šeimos dievinamą patiekalą: „Fantastiškas!“
Gyvenimo būdas
Rūkyta žuvis Velykoms – ką iš jos gardaus ir nesudėtingo pagaminti šventiniam stalui?
Gyvenimo būdas
Silkė – žuvų karalienė: ką iš jos paruošti šventiniam stalui?
Gyvenimo būdas
Šventiniai kiaulienos patiekalai: mėsininko patarimai, kaip iškepti tobulą kepsnį
Gyvenimo būdas
5 šonkauliukų paruošimo būdai: kaip iškepti minkštučius ir sultingus
Gyvenimo būdas
Du panašūs ir skirtingi – rūgpienis ir kefyras: kuo skiriasi ir kas žmones painioja
Gyvenimo būdas
Vytaras Radzevičius įminė senovinių koldūnų paslaptį: „Metu svorį“
Virtuvė
Nuo mažens gaminantis Deividas Latyšovič šiandien desertus kuria Roterdame, „Michelin” vertinamame restorane
Skonis
Kuo savo gomurį lepino Žygimantas Augustas ir LDK didikai
Virtuvė
Savo šeimos mitybos įpročius pakeitusi Monika Scinskė dalijasi dviejų ingredientų sausainių receptu
Virtuvė
Salotų receptus kolekcionuojanti Emilija – apie lemtingą ligą ir kokio vienintelio patiekalo atsisako
Gyvenimo būdas
Prasideda dešrelių ir šašlykų sezonas – ką skanaus grilinsime?
Gyvenimo būdas
Lėtai, bet užtikrintai: kaip iškepti tobulą jautienos kepsnį
Gyvenimo būdas
Iš tolo viliojantis legendinis kvapnus dūmas: kokią žuvį rinktis – karšto ar šalto rūkymo
Gyvenimo būdas
Lenktynės su kavinių kainomis: kaip pigiau ir skaniau pavalgyti namuose, kai nėra laiko ir jėgų
Virtuvė
Liucina Rimgailė dalijasi tiramisu skonio sausainių receptu: „Jei taip darysime, svorio nepriaugsime“
Gyvenimo būdas
Pusryčių sumuštinis ar salotos į darbą su rūkyta žuvimi – bendradarbiai prašys recepto
Gyvenimo būdas
Šaldyti mėsą ar ne? Laikykitės trijų taisyklių
Gyvenimo būdas
Mėsa ta pati, bet patiekalai skirtingi: ką pagaminti iš kiaulienos sprandinės
Gyvenimo būdas
Magiškos sviesto galios: kodėl jį dievina garsiausi šefai ir kur slypi skonio paslaptys
Virtuvė
Virtuvės meistrai Riva Portnaja ir Vylius Blauzdavičius: Litvakiškas maistas ir lietuviškos jo variacijos
Gyvenimo būdas
Laiko patikrinti receptai: meistro patarimai, kaip paruošti populiariausius tradicinius kiaulienos patiekalus
Virtuvė
Ankstyvos tėvų mirtys V.Alijevą paskatino pokyčiams: „Supratau, kad priešingai būsiu kita auka“
Gyvenimo būdas
Netikėti būdai, kaip panaudoti pieno produktus: tokių skanėstų dar neragavote!
Daugiau