Banga Mudėnaitė – Braškėmis kvepianti vasara

Prancūziškų skrebučių apkepas su kreminiu sūriu / Bangos Mudėnaitės nuotrauka
Prancūziškų skrebučių apkepas su kreminiu sūriu / Bangos Mudėnaitės nuotrauka
REMIGIJA PAULIKAITĖ
Šaltinis: Žmonės
A
A

„Saldumynų potraukis užkoduotas mano genuose – galėčiau valgyti vien saldų maistą“, – juokiasi tinklaraščio „Wavy Kitchen“ autorė Banga MUDĖNAITĖ (25). Ji be galo mėgsta visus vaisius, tad su malonumu jais gardina savo ruošiamus desertus. Šįsyk – viskas su braškėmis.

„Tinklaraščio pavadinimas kilo dėl mano vardo, bet manau, kad „Wavy Kitchen“ puikiai apibūdina, kokia esu virtuvėje: nuolatos eksperimentuojanti, ieškanti naujų skonių, derinių ir nesustojanti, kol receptas nėra ištobulintas“, – sako prieš dvejus metus savo virtuvės atradimais pradėjusi dalytis Banga. Tačiau gaminti jai patinka jau gerokai seniau. Nuo vaikystės turinti skrandžio problemų, bet be galo mėgstanti saldumynus, paauglystėje atsisakė sau netinkančių pirktų desertų ir pradėjo juos daryti pati. „Kad ir kaip juokingai skambėtų, esu dėkinga toms sveikatos bėdoms, nes be jų gal nebūčiau atradusi pomėgio gaminti – šiandien man tai teikia tiek daug laimės“, – sako maisto tinklaraštininkė.