Naujienos
Žurnalas Žmonės
Žurnalas Legendos
Prisijungti
Prenumerata
Išbandykite Žmonės.lt prenumeratą
Rubrikos
Aktualu
Gyvenimo būdas
Muzika
Kultūra
Kinas
Stilius
Eurovizija
Komentarai
Naujausi numeriai
Visi numeriai
Žurnalas LEGENDOS
Žurnalas ŽMONĖS
Kontaktai
Kontaktai
Naudojimosi taisyklės
Susisiekti su redakcija
Prenumerata.lt
Virtuvė
Virtuvė
Dėl meilės į JAV emigravusi Liucija Galinytė-Hazelwood aplinkinius stebina lietuviškais patiekalais
Virtuvė
Testas: kiek žinai apie aliejų?
Virtuvė
Geriausias jaunasis virėjas P.Lenkšas – apie darbą „Michelin“ įvertintame restorane: išėjo po metų
Virtuvė
Žygimantas Barysas – apie mėgstamiausią vaikystės patiekalą ir vizitine kortele tapusius cepelinus
Virtuvė
Maisto tinklaraštininkei Kotrynai Stankuvei visuomet smalsu paragauti naujų skonių
Virtuvė
Maisto fotografė Giedrė Barauskienė: „Skaniausiai valgo alkani ir įsimylėję“
Virtuvė
Apsipirkti 5 asmenų šeimai Mazalienei padeda nukainoti produktai: išleidžia iki 50 proc. mažiau (receptas)
Virtuvė
Artėjant Tarptautinei kruasanų dienai – prancūzo patarimai, kaip burnoje tirpstančių ragelių išsikepti patiems (receptas)
Virtuvė
Lietuvoje pritapęs šrilankietis šefas D.Dampella Gamage tėvynę primenančius receptus sudėjo į knygą
Virtuvė
Testas gurmanams: kokie ingredientai yra, o kokių nėra šiuose garsiuose klasikiniuose patiekaluose?
Virtuvė
Operos solistė Marija Dūdaitė meilę virtuvei paveldėjo iš tėvų: japoniško kriaušių pyrago receptas
Virtuvė
Kalėdos pagal Alfą Ivanauską: tokios „nurautos“ silkės norėsis ir vasarą
Virtuvė
Antrą knygą išleidusi tinklaraštininkė Kristina Pišniukaitė-Šimkienė dalijasi laimingos mitybos receptais
Virtuvė
Aistės Diržiūtės šaldytuve visada rasite natūralios juodos duonos iš gimtojo Vilkaviškio
Virtuvė
Asta Černė: „Tinklaraštis atspindi mūsų šeimos gyvenimo būdą“
Virtuvė
Kamilė Kielaitė-Sienkievič: „Ankstyvame amžiuje mažyliai žiūri, ką valgo jų šeimos nariai“
Virtuvė
Odeta Kudopčenkienė: „Patiekalai turi būti paprasti ir iš lengvai randamų produktų“
Virtuvė
Augalinę mitybą propaguojanti Jurgita Medonė: taip pat maitinasi ir dukra bei kalytė Mona
Virtuvė
„Yes, it’s keto“ įkūrėja S. Laiconaitė dalijasi idėjomis, kaip gyventi be cukraus, miltų ir savigraužos
Virtuvė
Gabija Dumšaitė – Pasimėgauti saldžia akimirka
Virtuvė
Gytė Karčiauskienė – Valgyti ir nesigraužti
Virtuvė
Dainotas Varnas – Tarsi muzika
Virtuvė
Neringa Rimdžiūtė-Zaparackienė – Kaip šis vaikas valgo!
Virtuvė
Lina Špokė – Gaminti man yra lengva
Virtuvė
Nida Degutienė – Čia jaučiuosi laiminga
Virtuvė
Tomas Larionovas ir Jonas Cimermanas – Tam puikiai tinka ir laužas
Virtuvė
Agnė Čyžienė – Aš juos ragauju
Virtuvė
Karina Požienė – Džiaugsmas gaminti tiems, kuriuos myliu
Virtuvė
Vaida Kurpienė – Desertas turi būti pats skaniausias
Virtuvė
Simona Lauren – Mano širdis – ten, kur maistas
Daugiau