Naujienos
Žurnalas Žmonės
Žurnalas Legendos
ŽMONĖS CINEMA
Prisijungti
Prenumerata
Išbandykite Žmonės.lt prenumeratą
Rubrikos
Aktualu
Gyvenimo būdas
Muzika
Kultūra
Kinas
Stilius
Eurovizija
Mokslo žmonės
Nepamirštami vardai
Naujausi numeriai
Visi numeriai
Žurnalas LEGENDOS
Žurnalas ŽMONĖS
Virtuvė
Virtuvė
Nuo mažens gaminantis Deividas Latyšovič šiandien desertus kuria Roterdame, „Michelin” vertinamame restorane
Virtuvė
Savo šeimos mitybos įpročius pakeitusi Monika Scinskė dalijasi dviejų ingredientų sausainių receptu
Virtuvė
Salotų receptus kolekcionuojanti Emilija – apie lemtingą ligą ir kokio vienintelio patiekalo atsisako
Virtuvė
Liucina Rimgailė dalijasi tiramisu skonio sausainių receptu: „Jei taip darysime, svorio nepriaugsime“
Virtuvė
Virtuvės meistrai Riva Portnaja ir Vylius Blauzdavičius: Litvakiškas maistas ir lietuviškos jo variacijos
Virtuvė
Ankstyvos tėvų mirtys V.Alijevą paskatino pokyčiams: „Supratau, kad priešingai būsiu kita auka“
Virtuvė
Tinklaraščio „Mano vyras veganas“ autorė Arina Lazauskienė: tradicinius patiekalus nesunku veganizuoti
Virtuvė
„Maistas ant stalo“ kūrėja Eglė Angelė: ką išgyveno po išpuolio sieros rūgštimi ir kaip jis pakeitė gyvenimą
Virtuvė
V.Žalos ekipažo mityba Dakare rūpinęsis Gediminas Endriukaitis: koks patiekalas kėlė kitų pavydą?
Virtuvė
Mitybos specialistė Lina Timinskaitė: „Gerą savijautą galima susigrąžinti – reikia tik dirbti su savimi“
Virtuvė
Ilgą laiką negalėjusi pastoti Karolina ėmėsi trijų dalykų: „Pokyčiai buvo drastiški. Bet aš gimiau iš naujo“
Virtuvė
Kulinaras Alfas Ivanauskas: „Laukti reikia ne švenčių, o meilės, grįžtančios namo“
Virtuvė
Aktorė Lina Bražinskaitė: „Pavlovą“ smagu ruošti, nes kaskart gali improvizuoti“
Virtuvė
Vokiškai knygą apie Vilniaus virtuvę išleidusi Denise Snieguolės Wachter: „Mano misija – padėti jį įsimylėti“
Virtuvė
Desertų kūrėja Veronika Pancereva: „Manęs sąžinė negraužia – toks saldumynas žmogui nepakenks“
Virtuvė
Urtė Mikelevičiūtė: „Manęs dažniausiai klausia, ne ką mėgstu, o ar apskritai valgau“
Virtuvė
Cukraus detokso stovyklų organizatorė Kristina Ragauskaitė: „Kai iš organizmo pasišalina cukrus, atsiranda saikas“
Virtuvė
Alfas Ivanauskas ir Paulius Ratkevičius: „Mūsų tikslas – pagelbėti ne tik gydytojams ir treneriams“
Virtuvė
Ant stalo karaliauja jautiena: kaip ją pagaminti lengvai ir su įkvėpimu
Virtuvė
Nida Degutienė pateko ten, kur retam pavyksta – apie sušių paslaptis ir stebuklingą japonišką fermentą
Virtuvė
Kepsnių asas Aivaras Prokša atskleidė, kaip paruošti minkščiausią kepsnį ir skaniausius šonkauliukus
Virtuvė
Tinklaraštininkė Aušra Petronienė išradingai paslepia ingredientus, kurių nevalgo dukros
Virtuvė
Alfo Ivanausko naujiena ir vasaros receptai: tiks griliui, orkaitei ir gaminimui ant laužo
Virtuvė
Gretės Brokienės kelias į sąmoningą mitybą: „Su maistu suvalgome ir aplinką, kurioje esame“
Virtuvė
„Augalingai“ kūrėja Aistė Trukšinienė: „Suvartokite bent 30 skirtingų augalų per savaitę – patirsite atradimų“
Virtuvė
Maisto tinklaraštininkė Brigita Uyar: sužinokite, kaip dviese skaniai pavalgyti už 3-4 eurus
Virtuvė
„Valgau be žalos“ įkūrėja Sandra Jatulytė: „Svoris dažnai susijęs ne su mityba, o su galva“
Virtuvė
Knygą išleidusi sveikatingumo trenerė Brigita Petrulė: 10 metų be nikotino, alkoholio, kofeino
Virtuvė
Trenerė Agnė Juknienė apie sveikos mitybos principus: „Ai, viską žinau...“ Bet kodėl nieko nedarai?“
Virtuvė
Iš miškų ir pievų – ant Astos Muralytės stalo: ką ji gamina iš pienių ir kitų laukinių augalų?
Daugiau