Naujienos
Žurnalas Žmonės
Žurnalas Legendos
Prisijungti
Prenumerata
Išbandykite Žmonės.lt prenumeratą
Rubrikos
Aktualu
Gyvenimo būdas
Muzika
Kultūra
Kinas
Stilius
Komentarai
Mokslo žmonės
Nepamirštami vardai
Naujausi numeriai
Visi numeriai
Žurnalas LEGENDOS
Žurnalas ŽMONĖS
Kontaktai
Kontaktai
Naudojimosi taisyklės
Susisiekti su redakcija
Prenumerata.lt
Virtuvė
Virtuvė
Ant stalo karaliauja jautiena: kaip ją pagaminti lengvai ir su įkvėpimu
Virtuvė
Nida Degutienė pateko ten, kur retam pavyksta – apie sušių paslaptis ir stebuklingą japonišką fermentą
Virtuvė
Kepsnių asas Aivaras Prokša atskleidė, kaip paruošti minkščiausią kepsnį ir skaniausius šonkauliukus
Virtuvė
Tinklaraštininkė Aušra Petronienė išradingai paslepia ingredientus, kurių nevalgo dukros
Virtuvė
Alfo Ivanausko naujiena ir vasaros receptai: tiks griliui, orkaitei ir gaminimui ant laužo
Virtuvė
Gretės Brokienės kelias į sąmoningą mitybą: „Su maistu suvalgome ir aplinką, kurioje esame“
Virtuvė
„Augalingai“ kūrėja Aistė Trukšinienė: „Suvartokite bent 30 skirtingų augalų per savaitę – patirsite atradimų“
Virtuvė
Maisto tinklaraštininkė Brigita Uyar: sužinokite, kaip dviese skaniai pavalgyti už 3-4 eurus
Virtuvė
„Valgau be žalos“ įkūrėja Sandra Jatulytė: „Svoris dažnai susijęs ne su mityba, o su galva“
Virtuvė
Knygą išleidusi sveikatingumo trenerė Brigita Petrulė: 10 metų be nikotino, alkoholio, kofeino
Virtuvė
Trenerė Agnė Juknienė apie sveikos mitybos principus: „Ai, viską žinau...“ Bet kodėl nieko nedarai?“
Virtuvė
Iš miškų ir pievų – ant Astos Muralytės stalo: ką ji gamina iš pienių ir kitų laukinių augalų?
Virtuvė
Agneta Kleizienė – apie lėkštės turinį ir sekmadienius Nemenčinės miškuose su draugėmis ir lazdomis
Virtuvė
Ką namie gamina serialo apie garsiausius Baltijos šalių virtuvės šefus autorė Jurgita Rakauskaitė?
Virtuvė
Justė Pinkevičienė atvirai – kodėl kreipėsi į dietologę: „Supratau, kad ateityje tai turės liūdnų pasekmių“
Virtuvė
Išmaniąja mitybą propaguojanti Vaida Ulvydienė: kodėl tapo žaliavalge ir spyglių gėrimo receptas
Virtuvė
Į gastronomiją pasukusi Greta Buterlevičienė: „Pirmoji austrė ar alyvuogė dažniausiai būna neskani“
Virtuvė
Karas Ukrainoje Nataliją atvedė į Mažeikius: čia moteris išpildė savo saldžią svajonę
Virtuvė
Pasaulio kulinarijos olimpiadoje triumfavęs J.Orševski – apie kopūstų popierių ir kodėl nenori turėti restorano
Virtuvė
„O ką skanaus?“ autorės Dovilės Dūdaitės pusryčių receptas: tokius galėtų valgyti 3 kartus per dieną
Virtuvė
Pigūs Brigitos receptai traukia tūkstančius dėl vienos priežasties: „Nebeišmetu maisto“
Virtuvė
Julija Steponavičiūtė – apie kovą dėl teisių į savo kulinarijos knygą „KitchenJulie“ ir laimingą maistą
Virtuvė
„Tina gamina“ autorė Valentina Kučinskienė: kaip mėsos mėgėja tapo pesketare ir pikantiški receptai
Virtuvė
Alfas Ivanauskas: skanios Kalėdos... lovoje su kitokia balta mišraine
Virtuvė
„Paprasta gaminti“ autorės Karinos Kulevičienės knygos pavadinimas nemeluoja: receptai – išties paprasti
Virtuvė
Giedrė Barauskienė atskleidė 81 idėją, ką gaminti iš obuolių: dalijasi pyrago receptu
Virtuvė
Mitybos specialistė Gabija Žaromskytė: „Skaniai gaminti ir sveikai maitintis gali visi be vargo“
Virtuvė
„Žiupsnis meilės ir pipirų“ autorė V.Bučinskienė rudenį su kepiniais nestabdo: bandelių su moliūgais receptas
Virtuvė
„Mamos virtuvės paslaptys“ autorė Valda: kokiais sveikais dalykais ji gardina kepamus blynus
Virtuvė
Dainininkė Agnė Sabulytė: „Vaikams ruošiu ir mėsą, tik pati jos neragauju“
Daugiau