„Bubblelicious Brunch“ – naujas savaitgalių ritualas Vilniuje

Vėlyvieji pusryčiai „Grand Hotel Kempinski Vilnius“ viešbutyje / Atstovų nuotr.
Vėlyvieji pusryčiai „Grand Hotel Kempinski Vilnius“ viešbutyje / Atstovų nuotr.
Šaltinis: Reklama
2023-06-14 11:19
AA

„Bubblelicious Brunch“ – tai naujas vėlyvųjų pusryčių konceptas, kurį išbandyti siūlo „Grand Hotel Kempinski Vilnius“ viešbutyje įsikūręs restoranas „Telegrafas“, kuomet vidurdienį galima mėgautis pusryčių patiekalais ir gėrimais neribojamai. Gausus švediškas stalas, išskirtiniai patiekalai, intriguojantis Brunch meniu, putojantys gėrimai ir nepakartojamas vaizdas į Katedros aikštę – visa tai garantuoja tobulą savaitgalio popietę pačioje Vilniaus širdyje.

Ypatinga atmosfera

Restoranas „Telegrafas” yra įsikūręs viename prabangiausių Vilniaus viešbučių, pačiame miesto centre. Antrus metus iš eilės pelnęs geriausio viešbučio restorano Lietuvoje vardą, „Telegrafas” išsiskiria savo elegantišku ir moderniu interjeru bei aukšto lygio aptarnavimu. O vaizdas į Katedros aikštę ir Gedimino pilį suteikia šiai vietai nepakartojamą atmosferą, kuri net ir eilinį savaitgalį gali paversti tikra švente.

Šiltuoju sezonu restoranas atveria duris ir į savo lauko terasą, kuri tampa puikiu pasirinkimu norintiems mėgautis saulės spinduliais ir stebėti bundantį miestą.

Kartu su nepakartojamu vaizdu, visais vasaros mėnesiais Bruncho metu svečius džiugina ir gyva fortepijono muzika. Nuo klasikinių kompozicijų iki žinomiausių melodijų – restorane grojanti talentingoji pianistė užtikrina gerą nuotaiką, kurdama šiltą ir smagią atmosferą. Svečiams belieka mėgautis skaniausiais valgiais ir putojančiais gėrimais, besiklausant harmoningų pianino melodijų.

Vėlyvieji pusryčiai „Grand Hotel Kempinski Vilnius“ viešbutyje / Atstovų nuotr.

Neriboti burbuliukai

Pavadinime Bubblelicious Brunch paslėptas konceptas – angliškų žodžių bubbles ir delicious junginys, atskleidžiantis, kad vėlyvųjų pusryčių metu gėrimai nėra ribojami. Kiekvienas svečias gali rinktis iš dviejų burbuliukų pasirinkimų – putojančio vyno ir šampano. Svečiai gali skanauti ir kokteilius Mimoza su pasirinktais putojančiais gėrimais, jie taip pat nėra ribojami.

Be nesibaigiančių burbuliukų svečiai taip pat gali mėgautis kavomis, arbatomis, šviežiai spaustomis vaisių sultimis, bent vienu daržovių sulčių pasirinkimu ir, žinoma, gazuotu bei negazuotu mineraliniu vandeniu.

Vėlyvieji pusryčiai „Grand Hotel Kempinski Vilnius“ viešbutyje / Atstovų nuotr.

Prabangus švediškas stalas ir „Brunch“ patiekalų meniu

„Bubblelicious Brunch“ išsiskiria plačiu maisto pasirinkimu, kuris gali sužavėti net išrankiausią gurmaną. Tik įžengus į restoraną, akį patraukia įspūdingas švediškas stalas, kuriame puikuojasi įvairių rūšių mėsa, žuvis, daržovės, šalti ir karšti patiekalai.

Tačiau didžiausia bufeto pažiba tampa šviežios jūros gėrybės – prabangūs ikrai ir austrės, kurie puikiai atskleidžia savo tikrąjį skonį, mėgaujantis putojančiais gėrimais, ir brunchą paverčia ypatinga savaitgalio ceremonija.

Nepraleiskite progos pasimėgauti ir prabangiais užkandžiais, kurie ne tik puošia švedišką stalą, tačiau ir yra nepakartojamo skonio. O tarp visų išskirtinių patiekalų rasite ir platų įvairių vaisių bei desertų pasirinkimą – eklerai, šokolado putėsiai, švieži kepiniai ir kiti saldėsiai vilios atrasti vietos skrandyje bei paragauti ir dar jų.

Taip pat, svečiams siūloma užsisakyti patiekalus ir iš Brunch À La Carte meniu. Šalia benedikto kiaušinių interpretacijų rasite ir tokių patiekalų kaip Tom Kha sultinys – aštri kokosų pieno pagrindu paruošta sriuba su krevetėmis, Croque Madame – keptas sumuštinis su sūriu ir kumpiu, patiekiamas su iš vienos pusės keptu kiaušiniu.

Meniu rasite ir veganišką pasirinkimą – avokado skrebutį. O norintys paragauti kažko naujo yra kviečiami pusryčiauti azijietiškai ir užsisakyti spalvotą dubenėlį tuno Poke Bowl.

Negalima buvo pamiršti ir smaližių, tad saldumynų mėgėjai tikrai ras patiekalų, kuriais galėtų pasmaguriauti: prancūziškas skrebutis, belgiški vafliai, varškėčiai, blyneliai ir dar daugiau laukia čia apsilankančių.

Vėlyvieji pusryčiai „Grand Hotel Kempinski Vilnius“ viešbutyje / Atstovų nuotr.

Brunchas – išskirtinis savaitgalių ritualas

Daugelyje užsienio šalių brunchas yra tapęs savaitgalių tradicija, kuri suburia draugus ir artimuosius prie vieno stalo su apetitą žadinančiais valgiais bei gėrimais ir maloniais pašnekėsiais. Ir nors Lietuvoje daugėja vietų, kuriose galima mėgautis vėlyvųjų pusryčių patiekalais, pačio bruncho, kaip ritualo, tradicija nėra paplitusi.

Tad kviečiame pradėti kurti savaitgalių ritualus – kai nereiks niekur skubėti, galėsite atsipalaiduoti ir mėgautis išskirtiniais valgiais ir gėrimais bei fortepijono garsais, leidžiant laiką brangių žmonių draugijoje.

  • „Bubblelicious Brunch“ tiekiamas kiekvieną šeštadienį ir sekmadienį bei švenčių dienomis nuo 12:00 iki 14:30 val.
  • Kaina asmeniui – 65 Eur su putojančiu vynu arba 85 Eur su šampanu.
  • Staliukų rezervacija ir daugiau informacijos: www.telegrafas.com
„Bubblelicious Brunch“ – naujas savaitgalių ritualas Vilniuje (27 nuotr.)
+21