Naujienos
Žurnalas Žmonės
Žurnalas Legendos
Prisijungti
Prenumerata
Išbandykite Žmonės.lt prenumeratą
Rubrikos
Aktualu
Gyvenimo būdas
Muzika
Kultūra
Kinas
Stilius
Eurovizija
Mokslo žmonės
Nepamirštami vardai
Naujausi numeriai
Visi numeriai
Žurnalas LEGENDOS
Žurnalas ŽMONĖS
Maistas
Į svečius
Istoriniame Vilniaus pastate Indrė Tarasevičiūtė įsirengė įspūdingą būstą: „Tikras pasakų namelis“
Gyvenimo būdas
Pieno produktai išgelbės bet kokią vakarienę: ką iš jų gaminti?
Gyvenimo būdas
Liutauras Čeprackas atsikirto Nijolei Pareigytei: „Tai būdinga tik tau ir mano žmonai“
Virtuvė
Tinklaraščio „Mano vyras veganas“ autorė Arina Lazauskienė: tradicinius patiekalus nesunku veganizuoti
Gyvenimo būdas
Jautienos troškiniai – tobulas maistas šaltajam sezonui: vos kelios taisyklės ir gaminsite lengva ranka
Gyvenimo būdas
Faršas ir malta mėsa – ne tas pats? Mėsininkas atskleidė esminius skirtumus ir pasidalino gardžiais receptais
Skonis
Nebijantiems kalorijų – italų pamėgta, karalių ir Garfildo dievinta lazanija
Gyvenimo būdas
Karšto oro gruzdintuvė – kodėl verta įsigyti?
Virtuvė
V.Žalos ekipažo mityba Dakare rūpinęsis Gediminas Endriukaitis: koks patiekalas kėlė kitų pavydą?
Gyvenimo būdas
Norintys gyventi sveikiau renkasi jogurtą: šie receptai su jogurtu sužavės ir jus
Gyvenimo būdas
Burgerių menas: kaip sukurti tobulą jautienos mėsainį namuose?
Gyvenimo būdas
Rūkyta žuvis – vis dažnesnis produktas ant stalo: ką mėgsta lietuviai ir kaip išsirinkti išties kokybišką?
Aktualu
Paaiškėjo, kokiais valgiais Donaldas Trumpas mėgavosi inauguracijos dieną: pietūs – išskirtiniai
Virtuvė
Mitybos specialistė Lina Timinskaitė: „Gerą savijautą galima susigrąžinti – reikia tik dirbti su savimi“
Virtuvė
Ilgą laiką negalėjusi pastoti Karolina ėmėsi trijų dalykų: „Pokyčiai buvo drastiški. Bet aš gimiau iš naujo“
Virtuvė
Kulinaras Alfas Ivanauskas: „Laukti reikia ne švenčių, o meilės, grįžtančios namo“
Į svečius
Namuose pas Medeiną ir Liudviką Andriulius: „Nemėtėme pinigų baltarusiškam barokui ir auksiniams čiaupams“
Gyvenimo būdas
Vytaras Radzevičius – apie gaminimo su žmona Laisve subtilybes: „Va čia tai karma!“
Virtuvė
Aktorė Lina Bražinskaitė: „Pavlovą“ smagu ruošti, nes kaskart gali improvizuoti“
Gyvenimo būdas
Prabangiame restorane – kalėdinis gurmanų susibūrimas: svečiams paruošta išskirtinė vakarienė
Gyvenimo būdas
Šefas J.Misius – apie atmestą pasaulinio garso restorano pasiūlymą: „Ramybės nedavė viena mintis“
Gyvenimo būdas
Sąrašas, ko gali prireikti šventiniam stalui – „Maximoje“ šiems produktams dabar 40 proc. nuolaida
Gyvenimo būdas
Karjeros iššūkius išgyvenęs G.Vaičikauskas – apie skaudžią realybę, „storiukus“ ir gyvenimą be radijo
Virtuvė
Vokiškai knygą apie Vilniaus virtuvę išleidusi Denise Snieguolės Wachter: „Mano misija – padėti jį įsimylėti“
Gyvenimo būdas
Šventiniam stalui – ypatinga jautiena: pagaminsite greitai ir be vargo
Į svečius
Roberta Orlauskaitė: „Įsirenginėjant pirmus namus, interjero dizaineriams buvome ne dovanėlė“
Skonis
Panevėžio vizitine kortele tapęs „Čičinsko kepsnys“ mena sovietines tradicijas ir nedorėlį Čičinską
Gyvenimo būdas
Dietologas E.Grišinas atskleidė sveikos mitybos paslaptį: „Geriausias papildas nieko nekainuoja“
Virtuvė
Desertų kūrėja Veronika Pancereva: „Manęs sąžinė negraužia – toks saldumynas žmogui nepakenks“
Gyvenimo būdas
Kol nusiplauni rankas, vakarienė – ant stalo: minkšti karbonadai per kelias minutes
Daugiau