Naujienos
Žurnalas Žmonės
Žurnalas Legendos
Prisijungti
Prenumerata
Išbandykite Žmonės.lt prenumeratą
Rubrikos
Aktualu
Gyvenimo būdas
Muzika
Kultūra
Kinas
Stilius
Komentarai
Mokslo žmonės
Nepamirštami vardai
Naujausi numeriai
Visi numeriai
Žurnalas LEGENDOS
Žurnalas ŽMONĖS
Maistas
Virtuvė
Ilgą laiką negalėjusi pastoti Karolina ėmėsi trijų dalykų: „Pokyčiai buvo drastiški. Bet aš gimiau iš naujo“
Virtuvė
Kulinaras Alfas Ivanauskas: „Laukti reikia ne švenčių, o meilės, grįžtančios namo“
Į svečius
Namuose pas Medeiną ir Liudviką Andriulius: „Nemėtėme pinigų baltarusiškam barokui ir auksiniams čiaupams“
Gyvenimo būdas
Vytaras Radzevičius – apie gaminimo su žmona Laisve subtilybes: „Va čia tai karma!“
Virtuvė
Aktorė Lina Bražinskaitė: „Pavlovą“ smagu ruošti, nes kaskart gali improvizuoti“
Gyvenimo būdas
Prabangiame restorane – kalėdinis gurmanų susibūrimas: svečiams paruošta išskirtinė vakarienė
Gyvenimo būdas
Šefas J.Misius – apie atmestą pasaulinio garso restorano pasiūlymą: „Ramybės nedavė viena mintis“
Gyvenimo būdas
Sąrašas, ko gali prireikti šventiniam stalui – „Maximoje“ šiems produktams dabar 40 proc. nuolaida
Gyvenimo būdas
Karjeros iššūkius išgyvenęs G.Vaičikauskas – apie skaudžią realybę, „storiukus“ ir gyvenimą be radijo
Virtuvė
Vokiškai knygą apie Vilniaus virtuvę išleidusi Denise Snieguolės Wachter: „Mano misija – padėti jį įsimylėti“
Gyvenimo būdas
Šventiniam stalui – ypatinga jautiena: pagaminsite greitai ir be vargo
Į svečius
Roberta Orlauskaitė: „Įsirenginėjant pirmus namus, interjero dizaineriams buvome ne dovanėlė“
Skonis
Panevėžio vizitine kortele tapęs „Čičinsko kepsnys“ mena sovietines tradicijas ir nedorėlį Čičinską
Gyvenimo būdas
Dietologas E.Grišinas atskleidė sveikos mitybos paslaptį: „Geriausias papildas nieko nekainuoja“
Virtuvė
Desertų kūrėja Veronika Pancereva: „Manęs sąžinė negraužia – toks saldumynas žmogui nepakenks“
Gyvenimo būdas
Kol nusiplauni rankas, vakarienė – ant stalo: minkšti karbonadai per kelias minutes
Gyvenimo būdas
Mažas, bet galingas – tepamas sūrelis daro stebuklus
Aktualu
Fausta Marija Leščiauskaitė neapsikentė – uždarė valgymus mieste: „Nebegaliu, gana tyčiotis“
Gyvenimo būdas
Svirplių fermos įkūrėja Greta Budreikė: „Tai – ateities maistas“
Gyvenimo būdas
Trys puikūs receptai vakarienei iš pieno produktų – būtinai išmėginkite!
Gyvenimo būdas
Žiema – puikus metas atrasti neištirpdomų skonių
Kelionės
Radzevičių vedybų metinės Uzbekistane: turas per tris miestus ir šventė su Mikutavičiaus „Trimis milijonais“
Gyvenimo būdas
Ugnė Siparė gaminti pradėjo tik gimus dukrai: „Tada išviriau pirmą bulvę“
Virtuvė
Urtė Mikelevičiūtė: „Manęs dažniausiai klausia, ne ką mėgstu, o ar apskritai valgau“
Gyvenimo būdas
Kiaulienos renesansas: receptai, atskleidžiantys naują mėsos skonį
Gyvenimo būdas
Kotryna Starkienė atskleidė savo befstrogeno paslaptį: dalijasi receptu
Pažintis
J.Valančiūno asmeniniu šefu tapęs S.Jarmala: „Persikelti už Atlanto ryžausi tik dėl vienos priežasties“
Virtuvė
Cukraus detokso stovyklų organizatorė Kristina Ragauskaitė: „Kai iš organizmo pasišalina cukrus, atsiranda saikas“
Gyvenimo būdas
Saugirdas Vaitulionis išleido debiutinę knygą – prisidėjo ir garsūs draugai: „Pagaliau“
Gyvenimo būdas
Austrių gliaudymo čempionate triumfavusi Donata Pužauskienė: „Pamatę mane žmonės nustemba“
Daugiau