DIENOS RECEPTAS
Pikantiški patiekalai mums paprastai asocijuojasi su sudėtingais receptais ir daugybe keistų ingredientų. Visgi kartais gurmanišką valgį galima pasigaminti greitai, lengvai ir paprastai.
Kiauliena, įdaryta džiovintais pomidorais ir pelėsiniu sūriu
Reikės:
• 700 g kiaulienos sprandinės,
• 200 g mėlynųjų pelėsių sūrio,
• 80 g džiovintų pomidorų aliejuje,
• mairūnas (žiupsnelis),
• druska ir juodieji pipirai (pagal skonį),
• 100 g maltų džiūvėsėlių.
Kaip gaminti:
1. Mėsą supjaustykite kepsniais, išmuškite, įtrinkite prieskoniais.
2. Kiekvieną mėsos gabaliuką įdarykite gabalėliu mėlynojo pelėsinio sūrio ir žiupsneliu saulėje džiovintų pomidorų.
3. Kepsnius perlenkite pusiau, apvoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje.
TAIP PAT SIŪLOME PARAGAUTI: