Naujienos
Žurnalas Žmonės
Žurnalas Legendos
Prisijungti
Prenumerata
Išbandykite Žmonės.lt prenumeratą
Rubrikos
Aktualu
Gyvenimo būdas
Muzika
Kultūra
Kinas
Stilius
Komentarai
Mokslo žmonės
Nepamirštami vardai
Naujausi numeriai
Visi numeriai
Žurnalas LEGENDOS
Žurnalas ŽMONĖS
Kiauliena
Gyvenimo būdas
Nespėjote pasigaminti pietų ar vakarienės? Už jus pagalvota ir padaryta
Gyvenimo būdas
Kiaulienos renesansas: receptai, atskleidžiantys naują mėsos skonį
Gyvenimo būdas
Antro šviežumo nebūna – mėsa arba šviežia, arba ne: kokią kiaulieną pasirinkti
Gyvenimo būdas
Visa tiesa apie kiaulieną: mėsininkas atskleidžia faktus, kurių galbūt nežinojote
Gyvenimo būdas
Kiaulienos sprandinė: kodėl ji tokia populiari ir mėgiama?
Gyvenimo būdas
Svarbiausia tobulo patiekalo sąlyga: kaip išsirinkti tinkamą kiaulienos dalį?
Gyvenimo būdas
Ar žinote, kuo skiriasi malta mėsa ir jau paruoštas faršas?
Gyvenimo būdas
Tapkite grilio meistrais – tobuli kepsniai iš riebesnės ir liesesnės kiaulienos
Gyvenimo būdas
Netikėtas grilio atradimas – kiauliena su kauliuku: išbandykite du receptus
Gyvenimo būdas
Lietuviška kiauliena – pasaulio virtuvėje: nuo sakartveliškų čenakų iki turkiškų kebabų
Gyvenimo būdas
Šaldiklis – draugas ir priešas? Patarimai ko vengti, kad mėsa išsaugotų savo gerąsias savybes
Gyvenimo būdas
Tradiciniai grilio patiekalai ir mažos paslaptys naujiems skoniams: ką kepsime šią vasarą?
Gyvenimo būdas
Ypatingas mėsos paruošimo būdas leidžia mėgautis puikiais patiekalais be vargo
Gyvenimo būdas
Patiekalų su malta kiauliena gidas: nuo Kėdainių blynų iki Meksikos
Gyvenimo būdas
Trys „Norfos“ sėkmės raktai: kas užtikrina įmonės klestėjimą?
Gyvenimo būdas
D.Dundulis: kas antras Lietuvoje paskerstos kiaulienos kilogramas parduodamas „Norfoje“
Gyvenimo būdas
Pigūs „Lidl superšeštadienio“ pasiūlymai: kiaulienos šašlykai su pomidorų salotomis
Gyvenimo būdas
Šeštadienį skubėkite į „Lidl“: pigi kiauliena ir bananai
Gyvenimo būdas
Traški, kvapni ir su charakteriu: universalioji šoninė gardina įvairius patiekalus
Gyvenimo būdas
Kepsnio sėkmė priklauso nuo marinato: kokius skonius ir ingredientus pasirinkti?
Gyvenimo būdas
Kaip iškepti tobulus šašlykus: puikaus skonio paslaptis ir kokių klaidų nedaryti
Gyvenimo būdas
Gardžiausių šašlykų konkursas: siųsk receptą ir laimėk net 5 kg šašlykų!
Gyvenimo būdas
Geriausia iš geriausių – kiaulienos išpjova: kaip paruošti, kad tirptų burnoje
Gyvenimo būdas
TOP 5 pasiūlymai greitiems pietums iš maltos mėsos
Gyvenimo būdas
Griauname mitus apie šaltieną: tikrai nesunku išvirti, o nauda – didžiulė
Gyvenimo būdas
Mėsininkas atskleidė, kuo skiriasi malta mėsa ir faršas: kas sveikiau, iš ko greičiau pagaminsite
Gyvenimo būdas
Mėsos atsargos šaldiklyje: kokių klaidų nedaryti?
Gyvenimo būdas
Akcijos skatina būti sumaniais ir praktiškais: nusipirkę daugiau mėsos, tinkamai ją paruoškite
Gyvenimo būdas
Eksperto patarimai, kaip atskirti šviežią mėsą nuo pastovėjusios ir kaip ją laikyti namuose
Gyvenimo būdas
Gardžiau nebūna: įdarytas vyniotinis, sultingas kumpis ar minkštučiai šonkauliai – panaudokite visas kiaulienos dalis
Daugiau