Kristina Pišniukaitė-Šimkienė – Dviese – dar gardžiau

Migdolų miltų pica  / asmeninio albumo nuotrauka
Migdolų miltų pica / asmeninio albumo nuotrauka
REMIGIJA PAULIKAITĖ
Šaltinis: Žmonės
A
A

„Man patinka gaminti namų virtuvėje, o vyrui – lauke, todėl jį paskatinau dalytis savo atradimais“, – populiaraus maisto tinklaraščio „Ant medinės lentelės“ autorė Kristina PIŠNIUKAITĖ-ŠIMKIENĖ (30) atskleidžia, kaip atsirado spėriai populiarėjanti instagramo paskyra „Ant metalinių grotelių“, kurioje – Vytauto ŠIMKAUS (31) grilio patiekalų receptai.

„Nusprendėme, kad būsime maisto mylėtojų šeimyna. Laikas Lietuvai užauginti „Michelin“ lygio šefą, – juokiasi vienų metukų Beno mama. – Augančiam su tokiais tėveliais sūnui, matyt, nulemtas maisto kelias...“

Kristinos draugystė su maistu trunka seniai, šešti metai maisto tinklaraštis „Ant medinės lentelės“ yra pagrindinė jos veikla. Vytautas augęs šeimoje, kurioje stiprus maisto kultas, tačiau jis pats daugiau gaminti pradėjo tuomet, kai įsigijo gerą grilį. Daugeliui lauko virtuvė – tai šašlykai, o jis siekia parodyti, kad grilio galimybės – gerokai platesnės: kepa duoną ir bandeles, gamina troškinius, mėsos kepsnius.