„Virtuvėje visada darbuojamės keturiomis rankomis“, – ruošdami lazaniją sako dizaineris Seržas GANDŽUMIANAS (59) ir inovatyvių projektų vystytoja Indrė JAKAITYTĖ (39). Taip ir greičiau, ir smagiau! Na, o kai namuose kvepia maistu, nuo poros nesitraukia vokiečių aviganė Fraiha.
„Dažniausiai gamina Indrė, o aš jai tik asistuoju, įberiu prieskonių“, – juokiasi Seržas. Tačiau yra patiekalų, kuriuos ruošia jis, o padeda mylimoji.
Šįsyk jų vakarienės skoniai perkėlė į Italiją, kuriai abu jaučia daug simpatijų, todėl ir šią šalį primenančių patiekalų moka pagaminti ne vieną. Pasakoja, kad po ją keliaudami, aišku, mėgsta užsukti į užkandines, kavinukes, restoranus ir ragauti vietos šefų ruošto maisto.
Tačiau, pabrėžia, ten būnant norisi iš šviežių vietinių produktų gaminti ir patiems. Ne sykį įsitikino, kad tada ir paprasčiausi patiekalai būna neįtikėtinai gardūs.