„Fajita“ su vištiena

Fajita su vištiena / Redakcijos archyv.
Fajita su vištiena / Redakcijos archyv.
Šaltinis: Ji24.lt
A
A

Tikrus meksikietiškus patiekalus lengva pasigaminti, kaip 1-2-3. Tereikia šviežių ingredientų, gardžių prieskonių ir... šiek tiek nuotaikingos muzikos.

Jums reikės: „Santa Maria“ tortilijų, 200 g vištienos filė, 70 g saldžios raudonosios paprikos, 70 g saldžios geltonosios paprikos, pusės svogūno, šaukšto aliejaus, 10 g prieskonių mišinio „Santa Maria Fajita“, kiekvienai tortilijai po a. š. mirkomojo padažo „Santa Maria Tex Mex“ ir švelnaus padažo „Santa Maria Taco“, kelių salotų lapų.

  • Vidutinio dydžio gabalėliais supjaustykite vištieną ir kepkite įkaitintame aliejuje.
  • Susmulkinkite svogūną, paprikas supjaustykite šiaudeliais ir dėkite į keptuvę su apkepusia vištiena.
  • Suberkite prieskonius, viską gerai išmaišykite ir sumažinę ugnį pakepkite dar 3 min.
  • Tortilijas pašildykite iki 150 ºC įkaitintoje orkaitėje apie 2 min.
  • Į tortiliją dėkite šviežią salotą, keptą vištieną su daržovėmis, pagardinkite abiem padažais.
  • Sulankstykite ir skanaukite!