Gardi vakarienė: 20 patiekalų su špinatais
Pyragas su špinatais / Fotolia nuotr.
Šaltinis: Ji24.lt
A
A
Brokolinius kopūstus vis dažniau įtraukiate į savo valgiaraštį, tad metas jį praturtinti sveikomis lapinėmis daržovėmis – špinatais.
Žali špinatų lapeliai – tikros antioksidantų saugyklos. Todėl manoma, kad špinatai gali apsaugoti nuo ligų, kurias sukelia suaktyvėję laisvieji radikalai: vėžio, širdies ligų, padidėjusio kraujospūdžio, kataraktos. Per dieną gana suvalgyti stiklinę šviežių supjaustytų špinatų arba pusę stiklinės troškintų. Patiekalų su špinatais galite gamintis visus metus!
Taip pat skaitykite: 13 priežasčių valgyti brokolinius kopūstus. Receptai vakarienei
{recipe|2874}
{recipe|271}
{recipe|1882}
{recipe|2764}
{recipe|521}
{recipe|912}
{recipe|766}
{recipe|743}
{recipe|998}
{recipe|1250}
{recipe|1304}
{recipe|959}
{recipe|481}
{recipe|3858}
{recipe|3690}
{recipe|3362}
{recipe|2027}
{recipe|2005}
{recipe|2521}
{recipe|28}