Geros idėjos: kuo įdaryti bulves
Ir dar kartelį apie bulves... Tikime, kad šiuo metų sezonu kiekvienuose namuose jų galima rasti jei ne po maišą, tai bent po kibirėlį.
Kitaip ir būti negali – juk dabar, kai bulvės šviežios, dar ką tik iš lysvės, jos pačios skaniausios. Ir jeigu bulvinius blynus galime kepti tiek iš šviežių, tiek iš senesnių bulvių, to negalima pasakyti apie įdarytas bulves. Paprastai jos ruošiamos tik iš šviežių bulvių, kepamų orkaitėje du kartus: iš pradžių be įdaro, kol suminkštėja, paskui jau su įdaru, kol šis sušyla, o paviršius, būtinai apibarstytas dosniu žiupsniu tarkuoto sūrio, gražiai apskrunda.
Gamindamos įdarytas bulves, galite visiškai atsiduoti improvizacijoms. Bulves įdarykite kuo tik norite: nuo daržovių iki kumpio ir sūrio, nuo varškės iki silkės... Šįkart pateikiame jums tris receptus, kuriuos išmėginome, ne kartą kepėme ir drąsiai rekomenduojame visiems. Skanaus!
DAR DAUGIAU PUIKIŲ ĮDARYTŲ BULVIŲ RECEPTŲ RASITE ČIA.
Tekstas ir receptai – Astos Černės
DĖMESIO! Kviečiame dalyvauti RECEPTŲ KONKURSE „Mano superpatiekalas iš bulvių“ ir laimėti puikų prizą!