Gurmaniškoje šventėje Vilniuje – ir judesius pademonstravęs Ž.Grigaitis: „Seniai taip nešokau“
Vilniaus centre svečiai vaišinosi beveik dvidešimt metų patirties virtuvėje turinčio naujo italų restorano šefo ir savininko ruoštais gurmaniškais užkandžiais ir smagiai leido laiką. O šventėje dalyvavęs verslininkas Žilvinas Grigaitis prisipažino, kad jau seniai taip smagiai nešoko.
„Prisipažinsiu, jau seniai taip smagiai nešokau. Šio tradicinio italų restorano, kuriame picos gaminamos pagal senuosius receptus, savininkai – ne tik puikūs verslininkai, atgaivinę seną restoraną ir pavertę jį nauja stilinga vieta, bet ir nuoširdūs bei draugiški žmonės, gebantys suburti bičiulius.
Žiemos šventės – puikus laikas pabūti su artimaisiais ir bičiuliais. O artėjant Naujiesiems metams pats laikas padėkoti draugams už kartu praleistas akimirkas ir būtinai rasti laiko pabūti drauge, papietauti, pabendrauti ir smagiai pasijuokti iš praėjusių metų nesėkmių. Galiausiai pasakyti vieną kitą komplimentą, ištarti padėkos žodį“, – kalbėdamas apie besibaigiančius metus susimąstė Žilvinas Grigaitis.
Restorano „Panevino“ savininkai pasidalijo italų šeimų tradicijomis ir papasakojo, kad Italijoje šiuo metų laiku labai populiaru su draugais ir artimaisiais susitikti restoranuose – išbandyti naujus patiekalus, pasikeisti dovanomis ir palinkėti vieni kitiems gražių artėjančių švenčių, rašoma pranešime spaudai.
„Italai neapkrauna savęs buitiniais rūpesčiais ir tikrai moka džiaugtis bei mėgautis saldžiomis gyvenimo akimirkomis. Jie geba susiburti, pasidžiaugti vienas kitu. To mums iš jų ir linkiu pasimokyti“, – sakė sutuoktiniai.
Atidaryme dalyvavę Rasa Barauskaitė ir Petras Daunys prasitarė, kad šventiniu laikotarpiu jie mėgsta „degustuoti“ restoranus, atrasti naujus skonius ir susitikti su bičiuliais.
„O jei vakaras pavirsta smagiu ir šurmulingu vakarėliu su dainomis ir šokiais, smagumas dar didesnis!“ – sakė verslininkė, pati organizavusi šimtus renginių.
Fotogalerija: