Atraskite naujus skonius su „Kikkoman“ natūraliai brandintu sojų padažu – išbandykite netradicinius keksiukus su mėlynėmis.
Jums reikės:
- 320 g miltų
- 100 g rudojo cukraus
- 1 arbat. šaukšt. kepimo miltelių
- 2 kiaušinių
- 70 g ištirpinto sviesto
- 250 ml pieno
- 2 šaukštų Kikkoman natūraliai brandinto sojų padažo
- 200 g mėlynių (galite naudoti mėlynių uogienę)
Paruošimas:
Miltus persijokite, supilkite į dubenį, suberkite kepimo miltelius, cukrų. Gerai išmaišykite.
Į atskirą dubenį supilkite kiaušinius, ištirpintą sviestą, pieną, įpilkite 2 šaukštus Kikkoman natūraliai brandinto sojų padažo. Išplakite.
Į miltų masę suberkite mėlynes, kiaušinių masę ir gerai išmaišykite.
Į keksiukų formeles įdėkite popierinius vokelius, paskirstykite tešlą.
Kepkite apie 20 min. iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje.
Skanaus!