„Visuomet noriu kurti, pats procesas man be galo patinka. Jei per lėkimą nelieka laiko maisto ruošai, jaučiu tuštumą, lyg kažko trūksta. Tada greitai vėl randu minutėlę ir stoju prie puodų. Su vyru nuolatos ieškome naujų skonių, patys išbandome įvairiausius kitų kultūrų receptus“, – sako maisto ekspertė, restorano „HBH Vilnius“ savininkė Aida ČEPUKAITĖ (34).
Aida prisipažįsta, kad nauji patiekalai kartais jos gyvenime gimsta tiesiog ekspromtu, kai ragaudama sugalvoja ką nors pridėti arba per klaidą įmaišo ir šis ingredientas puikiai papildo tai, ką ruošia. Aidos vyras – virtuvės šefas, maisto technologas bei ūkininkas Barintas Čepukaitis (26) – šeimą dažniau džiugina vakariene. „Kai gamina Barintas, aplink lieka didžiulės nešvarių indų krūvos, atrodo, kad vyko intensyvi kūryba, tačiau visai nepykstu. Vyras moka paruošti aukštos klasės restorano lygio patiekalus, kurie akimirksniu pavergia širdį“, – juokiasi Aida.