Ji24.lt vakarienės pasiūlymas – 20 keptos lašišos receptų
Lašiša su padažu / Fotolia nuotr.
Šaltinis: Ji24.lt
A
A
Riebioje žuvyje (prie jų priskiriama ir lašiša) yra ne tik daug baltymų, bet ir omega-3 riebalų rūgščių, kurios labai naudingos organizmui.
Mitybos specialistė Cassandra Barns, aiškina, kad omega-3 rūgštys padeda organizmui išskirti sotumo hormonus, kurie sumažina alkio jausmą ir užkuria medžiagų apykaitą.
Omega-3 rūgštys apsaugo nuo saulės ir stiprina kolageno sluoksnį, o tai sumažina ir raukšlių atsiradimą, kurių neišvengsite metams bėgant.
Valgyti riebią žuvį ypač naudinga asmenims, kenčiantiems nuo egzemos ir dermatito. Dar keli šios rūgšties privalumai – ji stiprina širdį, gerina atmintį ir bendrą smegenų būklę.
Taigi, manome, jog pažėrėme užtektinai įrodymų, kad ant jūsų stalo kuo dažniau būtų patiekalų su lašiša.
{recipe|3894}
{recipe|1107}
{recipe|2186}
{recipe|2705}
{recipe|2138}
{recipe|1932}
{recipe|2063}
{recipe|618}
{recipe|3086}
{recipe|1738}
{recipe|216}
{recipe|334}
{recipe|582}
{recipe|2707}
{recipe|2955}
{recipe|3074}
{recipe|3133}
{recipe|3134}
{recipe|4143}
{recipe|4042}