Kaip nesuklysti gaminant trintą sriubą? Receptai

Moliūgų sriuba. / Fotolia nuotr.
Moliūgų sriuba. / Fotolia nuotr.
Šaltinis: Ji24.lt
A
A

Dažno vaikystėje nemėgtos, bet suaugus įvertintos sriubos šiandien išgyvena kulinarinį atgimimą. Net ir tie, kurie išsijuosę kartoja, kad mamos sriuba skaniausia, kartais džiugiai nustemba restorane paragavę iš pirmo žvilgsnio keisto ingredientų derinio trintos sriubos dubenėlyje.

Deja, eksperimentuoti gaminant sriubas namuose drįsta ne kiekvienas – bijo suklysti ir nuvilti namiškius ne kokiu rezultatu. Yra vos kelios pagrindinės taisyklės, kurių laikantis, kiekviena trinta sriuba bus gardi.

Virtuvės šefas Gian Luca Demarco
Virtuvės šefas Gian Luca Demarco / Jolitos Kimšaitės nuotr.