Kalėdos Ugnės Siparės virtuvėje: anytą sužavėjęs netikro zuikio receptas su itališku prieskoniu

Ugnė Siparė ir Marius Siparis su dukra Uma / Asmeninio albumo nuotr.
Ugnė Siparė ir Marius Siparis su dukra Uma / Asmeninio albumo nuotr.
Beatričė Staniūnaitė
Šaltinis: Žmonės
A
A

Laidų vedėjos, žurnalistės Ugnės Siparės ir prodiuserio Mariaus Sipario namuose dar lapkričio pabaigoje suspindo įspūdinga Kalėdų eglė. „Pasijungėme į Kalėdų karštinę, viskas namuose papuošta, net terasa!“ – portalui Žmonės.lt sakė Ugnė, neslepianti, kad Kalėdos – mėgstamiausia metų šventė.

Portalui Žmonės.lt Ugnė atskleidė, kad pati eglutės namuose nepuošia jau trejus metus, jai į pagalbą atkeliauja dekoratorė. Paklausta, ar toks malonumas nėra brangus, pašnekovė atsakė paprastai: „Tai visai ne apie pinigus. Jei aš gyvendama bendrabutyje, per mėnesį gaudama vos šimtą eurų, sugebėdavau kasmet pasipuošti, tai manau, gali kiekvienas. Viskas priklauso nuo noro, o aš jo tikrai turiu“, – šyptelėjo ji.

Ugnės Siparės Kalėdų eglė
Ugnės Siparės Kalėdų eglė / Asmeninio albumo nuotr.

Nors U.Siparė ne kartą yra pasakojusi, kad maisto gaminimą prisiviliojo tik gimus dukrai Umai, ji jau spėjo atrasti šventinį patiekalą, kurį jai pasisekė puikiai pagaminti.

„Mano anyta tobulai gamina, ji – žmogus restoranas. Marius iš jos taip pat paveldėjo šį talentą. Taigi nusprendžiau per praėjusias šventes pagaminti ir aš.

Sekėja atsiuntė netikro