Kembridžo kunigaikštienės Catherine lieknumo receptas – svarbus vienas ingredientas

Kembridžo kunigaikštienė Catherine žavi savo grakštumu / ViDA Press nuotr.
Kembridžo kunigaikštienė Catherine žavi savo grakštumu / ViDA Press nuotr.
Šaltinis: Žmonės.lt
A
A

Kembridžo kunigaikštienė Catherine (35) – pavyzdys daugeliui pasaulio moterų. Didžioji Britanija ją myli. Nors vieni mano, kad jos stilius – nuobodus ir atsargus, didesnė dauguma mada besidominčiųjų laiko ją stiliaus ikona.

Žvilgsnį kunigaikštienė traukia ne tik apdarais, bet ir grakščia figūra, kuri tokia ir pagimdžius du vaikus. Kaip jai tai pavyksta?

Yra vienas ingredientas, kuris visada figūruoja moters racione. Kiekvieną rytą Kembridžo kunigaikštienė geria glotnutį, sutrintą iš kopūstų, špinatų, romėniškų salotų, kalendros ir mėlynių. Svarbiausia – įdedama maisto papildo spirulinos.

Šie dumbliai viena iš seniausių gyvybės formų žemėje, juose yra daugiau nei 50 organizmui reikalingų biologiškai aktyvių medžiagų – vitaminų, mineralų, nepakeičiamųjų amino rūgščių, riebalų rūgščių. Teigiama, kad 2 gramai spirulinos prilygsta 1 kilogramui daržovių. Spirulina stiprina imunitetą, suteikia žvalumo, aktyvina virškinimą, padeda lieknėti. Spindinti kunigaikštienės oda ir plaukai, neva, spirulinos nuopelnas.

Kembridžo kunigaikštienė retai laikosi dietos, bet jeigu reikia greitai numesti keletą kilogramų, ji nebevalgo gyvulinės kilmės baltymų, angliavandenių ir pamažu pereina į žaliavalgystę. Daržovių ir vaisių patiekalus ji papildo spirulina, kuri savo naudingomis savybėmis nenusileidžia mėsai. Be dumblių moters racione visuomet karaliauja migdolų pienas, arbūzai ir goji uogos.

Karališkosios šeimos narė ir sportuoja – bėga, žaidžia golfą, jodinėja. Kokia nors fizinė veikla – kiekvieną dieną.

Miltinių patiekalų ji ragauja tik pirmoje dienos pusėje, o raciono pagrindą sudaro baltymai ir naudingieji angliavandeniai.

Žavinga, kad ši moteris turi ir silpnybių. Teigiama, kad ji labai mėgsta patiekalus su kariu (šis prieskonis turi riebalus deginančių savybių). Taip pat ji beprotiškai mėgsta Kensingtono rūmuose ruošiamus desertus. Kalėdinis pudingas, karameliniai pyragaičiai, uogų tortas – šiems gardumynams ji negali atsispirti.