Kepame lauke: 3 receptai – kebabai, šonkauliukai, didkepsniai

Didkepsniai su česnakais / „Shutterstock“ nuotr.
Didkepsniai su česnakais / „Shutterstock“ nuotr.
Šaltinis: Žurnalas „JI“
A
A

Leidžiant savaitgalį gamtoje, išsikepti gardžios mėsytės ar žuvies – tiesiog privalomas ritualas.

Tačiau marinuoti mėsą majonezu, o kepsnius ar šašlykus gardinti kečupu jau gerokai pabodę. Tad kuo nustebinti šeimos narius ar draugus?

Siūlome išbandyti tris puikius receptus, puikiai tinkančius iškylai gamtoje:

{recipe|5175}
{recipe|5171}
{recipe|5173}
Savaitraščiai „Ji“ ir „7 dienos“ – nuo šiol kartu
Savaitraščiai „Ji“ ir „7 dienos“ – nuo šiol kartu / Redakcijos archyvo nuotr.