Kokosinis tinginys
Kokosinis tinginys / Redakcijos archyv.
Šaltinis: Ji24.lt
A
A
Saldus dvispalvis vyniotinis ne veltui vadinamas „tinginiu“. Jam paruošti tereikia kelių minučių ir jokių specialių įgūdžių.
Jums reikės: 360 g sausainių, 400 g saldaus tirštinto pieno, 270 g ištirpinto sviesto, 150 g kakavos, 200 g kokosų drožlių, 100 g miltelinio cukraus.
- Didesniame dubenyje sutrinkite sausainius iki smulkių trupinėlių.
- Supilkite ištirpintą sviestą (200 g), tirštintą pieną ir kakavą.
- Viską gerai išmaišykite.
- Gautą tešlą tolygiai paskirstykite ant sviestu ištepto kepimo popieriaus.
- Į dubenį suberkite kokosų drožles, miltelinį cukrų ir likusį sviestą.
- Išmaišykite ir tolygiai paskleiskite ant kakavinio tinginio sluoksnio.
- Susukite į vyniotinį ir dėkite kelioms valandoms į šaldytuvą.