Kokosinis tinginys

Kokosinis tinginys / Redakcijos archyv.
Kokosinis tinginys / Redakcijos archyv.
Šaltinis: Ji24.lt
2017-03-02 12:00
AA

Saldus dvispalvis vyniotinis ne veltui vadinamas „tinginiu“. Jam paruošti tereikia kelių minučių ir jokių specialių įgūdžių.

Jums reikės: 360 g sausainių, 400 g saldaus tirštinto pieno, 270 g ištirpinto sviesto, 150 g kakavos, 200 g kokosų drožlių, 100 g miltelinio cukraus.

  • Didesniame dubenyje sutrinkite sausainius iki smulkių trupinėlių.
  • Supilkite ištirpintą sviestą (200 g), tirštintą pieną ir kakavą.
  • Viską gerai išmaišykite.
  • Gautą tešlą tolygiai paskirstykite ant sviestu ištepto kepimo popieriaus.
  • Į dubenį suberkite kokosų drožles, miltelinį cukrų ir likusį sviestą.
  • Išmaišykite ir tolygiai paskleiskite ant kakavinio tinginio sluoksnio.
  • Susukite į vyniotinį ir dėkite kelioms valandoms į šaldytuvą.