Restoranų apžvalgininkė Julija KAČANOVA (30) labai mėgsta maistą ir jį ragauja vos pasitaikius progai, o štai jos bičiulė restoranų verslo konsultantė Svetlana VAGANOVA (33) puikiai gamina, todėl abi visada turi ką aptarti virtuvėje.
Lankytis restoranuose tinklaraščio where2eat.lt autorei Julijai patiko nuo mažens. Ji daug keliavo, o visos kelionės sukosi apie maisto kultūrą toje šalyje. Valgiui Julija nėra išranki, bet jo kokybei – taip. „Esu smalsi, domiuosi naujais skoniais. Svarbu, kokie produktai naudojami, visuomet pirmenybę teikiu sveikesniems, neretai net paprastiems deriniams, kurie suteikia energijos.
Ragauju visokį maistą, o pastaruosius penkerius metus nevalgau kiaulienos ir apskritai vartoju mažiau mėsos. Tiesa, skanaus šnicelio niekada neatsisakau. Taip jau yra, kad mano skrandis visai netinkamas kaip maisto tinklaraštininkei – esu alergiška įvairiems produktams, sunkiai virškinu pieno produktus, riboju cukrų, o meniu aptikusi patiekalų be glitimo, kurio netoleruoju, restoranui iš karto dedu pliusą.“