Kol paprikų sezonas nesibaigė: aktorė Monika Vaičiulytė išduoda dieviško skonio įdarytų paprikų receptą
Aktorei Monikai Vaičiulytei rudenį norisi šilto maisto. Labiausiai jai patinka greitai ir lengvai paruošiami patiekalai. Šį sezoną Monika dalijasi išbandytu ir gardžiu įdarytų paparikų receptu.
Įdarytos paprikos (2 asmenims)
Įdarui reikės:
- 2 didžiulių paprikų
- 150 g. vištienos krūtinėlės
- Pievagrybių
- 150 g. baltų ryžių
- Česnakinio padažo (galima pirkti jau paruoštą parduotuvėje arba pasigaminti patiems)
Gaminame: Gražiai nupjaukite saldžiųjų paprikų viršų, kad gautųsi tarsi dangtelis su indeliu, išimkite sėklas. Mažais gabaliukais supjaustykite vištieną ir ją pakepinkite keptuvėje. Dar vištienai bekepant sumeskite supjaustytus pievagrybius ir svogūnus. Sudėkite atskirai išvirtus ryžius, viską ismaišykite ir dar šiek tiek pakepinkite. Vištienos, ryžių ir pievagrybių porcijos turėtų būti vienodos. Masę sumaišykite su česnakiniu arba jogurtiniu padažu ir viską sudėkite į paruoštas paprikas (jas prieš tai reikia išvirti taip, kad nenusiluptų).