Alfas Ivanauskas – Kulinaro įkėpimas – šviežia žuvis

Dubenėlis marinuoto tuno / asmeninio albumo nuotrauka
Dubenėlis marinuoto tuno / asmeninio albumo nuotrauka
Šaltinis: Žmonės
2021-09-29 14:01
AA

Šioje egzotiškoje kelionėje didžiausias įkvėpimas kulinarui buvo šviežia žuvis – lengva paruošti, gaivu valgyti. Per tas valandas, kai laivas prisišvartuodavo prie kurios nors salos kranto ir jūros liga trumpam atsitraukdavo, Alfas sako norėdavęs į skrandį įsimesti tik kokio lengvo, ilgo ruošimo nereikalaujančio maisto.

Dubenėlis marinuoto tuno

Jei nemėgstate šviežio tuno, Alfas siūlo jį keisti neriebia lašiša arba upėtakiu. Jei patinka valgyti aštriau, patiekalą pagardinkite aitriosiomis paprikomis. Be to, čia galima improvizuoti, kiek širdis geidžia, ir daržoves keisti mėgstamomis: tinka ir salierai, ir kopūstai, ir saldžiosios paprikos.