„Lietuvaičių“ nariui B.Mišeikai problemų kelia padauginusios moterys: pasakė, kaip jos elgiasi

Grupė „Lietuvaičiai“  / Dariaus Tarėlos nuotr.
Grupė „Lietuvaičiai“ / Dariaus Tarėlos nuotr.
Šaltinis: Pranešimas spaudai
A
A

Laidos „Su Robertu lengviau“ žiūrovų laukia ne tik du gardūs ir greitai pagaminami patiekalai, bet ir netikėtas grupės „Lietuvaičiai“ nario Beno Mišeikos atvirumas.

Ragaudamas Roberto Ščesnavičiaus pagamintą netradicinę lazaniją, jis prabilo ne tik apie maistą, bet ir muzikinę karjerą, rašoma TV3 televizijos pranešime spaudai. Žinomas vyras išdavė, kokie klausytojai kelia daugiausiai problemų...

Benas Mišeika ir Robertas Ščesnavičius
Benas Mišeika ir Robertas Ščesnavičius / TV3 nuotr.

Anot Beno, dažnu atveju tai – padauginusios moterys.

„Būna, užlipa ant scenos, ir tempia“, – pasakojo jis, o R.Ščesnavičius juokais pridėjo, kad bent jau būtų gerai žinoti, kur jos dainininką tempia...

Bensa Mišeika ir Robertas Ščesnavičius
Bensa Mišeika ir Robertas Ščesnavičius / TV3 nuotr.

B.Mišeika laidoje atliko vieną populiariausių savo dainų „Atostogauti aš lieku namuose“, o Robertas pasidalino daugybe puikių kulinarinių patarimų. Pavyzdžiui, kaip pasigaminti netradicinę lazaniją, ar per neįtikėtinai trumpą laiką paruošti užkandėlę su dviejų rūšių sūriais ir pistacijomis.

Užkadėlė su dviem sūriais ir pistacijų riešutais
Užkadėlė su dviem sūriais ir pistacijų riešutais / TV3 nuotr.

Kaip pasigaminti užkandžius, žiūrovai kviečiami stebėti laidoje, o lazanijos receptu Robertas dalijasi iš anksto.

Lazanija su triušiena

Jums reikės:

  • 500 g triušienos file;
  • 4 skiltelių česnako;
  • 150 g baby (mažų) morkyčių;
  • 200 g šparagų;
  • 400 g lazanijos lakštų;
  • 30 ml balto vyno;
  • 1-2 a.š. sauso vištienos sultinio;
  • 150 g maskarponės sūrio;
  • 100 g grietinėlės;
  • 200 ml konservuotų vyšninių pomidoriukų;
  • kelių vnt. baziliko lapelių papuošimui.
Robertas Ščesnavičius
Robertas Ščesnavičius / TV3 nuotr.

Gamybos eiga:

Pirmiausiai užkaiskite puodą, kuriame virs lakštiniai makaronai, o kol vanduo užvirs, pasiruoškite ingredientus padažui: nedideliais gabaliukais supjaustykite triušieną, susmulkinkite česnakus, nulupkite ir supjaustykite morkytes bei šparagus. Į įkaitintą keptuvę įpilkite šlakelį alyvuogių aliejaus, sudėkite ir apkepkite triušieną. Įberkite žiupsnelį druskos, juodųjų pipirų, susmulkintas česnako skilteles ir išmaišykite. Sudėkite morkytes, įpilkite balto vyno bei įberkite sauso vištienos sultinio.

Stebėkite vandenį: kai jis užvirs, sudėkite lakštinius makaronus ir į puodą įpilkite šlakelį alyvuogių aliejaus, kad jie nesuliptų.

Robertas Ščesnavičius
Robertas Ščesnavičius / TV3 nuotr.

Kol makaronai virs, tęskite padažo gamybą: sudėkite maskarponės sūrį, įpilkite grietinėlės ir viską gerai išmaišykite. Tuomet sudėkite šparagus, konservuotus pomidoriukus savo sultyse ir pridėkite kelis lapelius baziliko.

Išvirusius lakštinius makaronus nukoškite, sudėkite į serviravimo lėkštę, užpilkite pasiruoštu padažu ir padekoruokite baziliko lapeliais. Skanaus!

Lazanija su triušiena
Lazanija su triušiena / TV3 nuotr.

„Su Robertu lengviau“ – sekmadieniais, 10.30 val. per TV3.