Morkų ir imbiero sriuba
Morkų ir imbiero sriuba
Šaltinis: Elaima.lt
A
A
Ši soti bei skani sriuba puikiai tiks žvarbiems žiemos vakarams, nors ją galima valgyti ir šaltą!
Reikės:
- kilogramo morkų,
- 2 svogūnų,
- 2 skiltelių česnako,
- šaukšto nulupto ir sutarkuoto imbiero,
- 2 šaukštelių rapsų aliejaus,
- litro vandens,
- 200 ml kokosų pieno,
- šaukštelio druskos,
- pusės šaukštelio baltųjų pipirų,
- vieno apelsino sulčių,
- 4 šaukštų lieso jogurto,
- 2 samtelių baltymų mišinio „Protein Blend“.
Nuskuskite ir supjaustykite morkas, svogūnus, česnaką ir imbierą. Užkaitinkite aliejų sriubos puode ir pakepkite daržoves, kol suminkštės (apie 10 minučių). Įpilkite vandens, kokosų pieną, druską ir baltųjų pipirų ir pavirkite 20 minučių. Baltymų mišinį sumaišykite su 100 ml vandens ir įmaišykite į sriubą. Viską sutrinkite iki vienalytės masės, įmaišykite šviežiai spaustų apelsinų sulčių. Patiekite ant kiekvienos porcijos viršaus uždėję po šaukštą lieso jogurto.