Orkaitėje keptos morkų lazdelės

Keptos morkos / Vida Press nuotr.
Keptos morkos / Vida Press nuotr.
Šaltinis: Elaima.lt
A
A

Itin gardus ir sveikas užkandis. Tik – šiek tiek egzotiškesnis.

Reikės:

  • 500 g morkų;
  • 5 šaukštų aliejaus;
  • petražolių;
  • šviežio imbiero;
  • druskos.

Gaminimas

Morkas nuskuskite ir supjaustykite lazdelėmis. Jas sumaišykite su kapotomis petražolėmis, šviežiu tarkuotu imbieru ir aliejumi.

Tuomet jas sudėkite į kepimo indą ant kepimo popieriumi išklotos ir aliejumi pateptos skardos. Pabarstykite druska ir kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie pusvalandį.

Receptu pasidalijo „IKI“ maisto ekspertė Aistė Rasmussen.