Pirmoji „Virtuvės mitų griovėjų“ knyga – jau spaustuvėje
Vienų metų gimtadienį „Virtuvės mitų griovėjų“ trijulė įprasmina nauju darbu – kulinarine knyga „7 ingredientai“, praneša žurnalas „Žmonės“. „Norime parodyti, kad virtuvėje kiekvienas gali tapti Dievu turėdamas vos septynis ar dar mažiau produktų“, – džiaugiasi su Ali Gadžijevu (28) ir Martynu Praškevičiumi (30) knygą kūręs išskirtinių renginių organizatorius Alfas Ivanauskas (27).
„Virtuvės mitų griovėjai“ daug kam asocijuojasi su išskirtiniu, įdomiu, kartais namuose net nepagaminamu maistu. „Norėjome sugriauti šitą mitą ir sukurti knygą, kuri tiktų kiekvienuose namuose – namuose, kur yra vaikų ar kur prie viryklės stoja viengungis vyras arba karjeristė moteris. Svarbiausia, kad patiekalo gaminimas apimtų tik tris žingsnius ir susidėtų iš ne daugiau nei septynių ingredientų“, – sako Alfas.
Knygos pavadinime paminėti septyni ingredientai visai nereiškia, kad bus kalbama geriausiu atveju apie salotas iš kelių lapų su aliejaus padažu... Iš tikrųjų knygoje aštuoni skyriai – nuo prieskonių, užkandžių, karštųjų patiekalų iki desertų. Net yra valgių draugų vakarėliams ir originaliems pusryčiams!
Daugiau – naujausiame žurnale „Žmonės“