Naujienos
Žurnalas Žmonės
Žurnalas Legendos
Prisijungti
Prenumerata
Išbandykite Žmonės.lt prenumeratą
Rubrikos
Aktualu
Gyvenimo būdas
Muzika
Kultūra
Kinas
Stilius
Komentarai
Mokslo žmonės
Nepamirštami vardai
Naujausi numeriai
Visi numeriai
Žurnalas LEGENDOS
Žurnalas ŽMONĖS
Martynas Praškevičius
Interviu
Martynas Praškevičius – apie „Michelin“ žvaigždę, restorano svečių replikas ir mažąjį gurmaną sūnų
Aktualu
Virtuvės šefas Martynas Praškevičius: „Lietuviška virtuvė man nepatinka”
Aktualu
Geriausiu šalies restoranu pripažinti šefo Martyno Praškevičiaus „Stebuklai“
Gyvenimo būdas
Sporto festivalyje „Sveika, Neringa“ pramogavo ir garsenybės
Aktualu
Garsiems svečiams knygą „Balansas“ pristatę autoriai paneigė mitus apie sveiką maistą
Aktualu
Virtuvės šefas M.Praškevičius pataria, kaip Velykų stalą paversti ypatingu. Pagerinto majonezo receptas
Aktualu
Metų geriausiu virtuvės šefu pripažintas Martynas Praškevičius vedė savo išrinktąją Ramunę Rupšytę
Aktualu
Iš garsiosios „Virtuvės mitų griovėjų“ trijulės liko vienas Alfas Ivanauskas?
Aktualu
„Virtuvės mitų griovėjai“ savo bičiuliams pristatė socialinės atsakomybės projektą „VMG mokykla“ ir garsius jo dalyvius
Aktualu
„Virtuvės mitų griovėjai“ suvienijo garsius dizainerius ir stilistus moksleivių labui
Aktualu
„Virtuvės mitų griovėjai“ pristatė receptų žurnalą ir paskelbė, kad griauti mitų vyks į Italiją
Aktualu
„Virtuvės mitų griovėjai“ tiesioginėje TV laidoje gamins ir lofte, ir paplūdimyje, ir po ledu
Aktualu
„Virtuvės mitų griovėjai“ iš kulinarinių knygų prestižinių apdovanojimų parsivežė sidabrą
Aktualu
Ugnė Skonsmanaitė „Virtuvės mitų griovėjams“ padovanojo mamos keptą duoną
Aktualu
„Virtuvės mitų griovėjai“ keliems šimtams draugų pristatė antrąją kulinarijos knygą
Aktualu
Virtuvės šefas Martynas Praškevičius: „Pirmiausia juk valgome akimis“
Aktualu
„Virtuvės mitų griovėjai“ savo sukurtą šokoladą pagardino salotoms skirtais priedais
Aktualu
Pirmoji „Virtuvės mitų griovėjų“ knyga – jau spaustuvėje