Prodiuseris Laurynas Šeškus patobulino šaltibarščius – suteikė jiems Viduržemio jūros regiono elegancijos
Kai vieną vakarą niekaip neapsisprendi, ko labiau norisi - šaltibarščių ar ridikėlių salotų, gali gimti naujas rausvas projektas.
Taip nutiko prodiuseriui Laurynui Šeškui.
„Vieną vakarą neapsisprendžiau, ko labiau noriu, tad padariau kažką per vidurį, o kitą kartą pritrūko rūgštelės, o acto neradau, kurio lašą įpilčiau, bet radau kaparėlių. Nuo to laiko viskas taip ir liko“, – smagiai portalui Žmonės.lt pasakojo prodiuseris.
Jis taip patobulino šaltibarščių receptą, kad kilstelėjo šį paprastą valgį gerokai virš kasdienybės ir suteikė Viduržemio jūros regiono elegancijos. O pridėjo vos dvi sudėtines dalis – kaparėlių ir ridikėlių.
„Išduosiu ir prisipažinsiu tai, ką seniai nešioju savyje. Taip, aš į šaltibarščius dedu ridikėlius ir kaparėlius. Tai suteikia traškumo, rūgšties ir Viduržemio jūros jausmo šaltą vasarą. Prisipažinau ir palengvėjo. Negi gaila. Prašom“, – šmaikščiai socialinėje paskyroje receptu pasidalijo Laurynas Šeškus.