Ramūnas Vyšniauskas atskleidė, ar jo širdis užimta: „Dabar būtų keista gyventi kitaip“

Ramūnas Vyšniauskas / S.Čirbos nuotr.
Ramūnas Vyšniauskas / S.Čirbos nuotr.
Šaltinis: Pranešimas spaudai
A
A

Įtemptas gyvenimo ritmas ir griežta dienotvarkė garsų sunkiaatletį Ramūną Vyšniauską lydėjo ilgus jo gyvenimo metus – sportininkas ne vienerius metus atstovavo Lietuvai įvairiose sporto varžybose, pelnė daugybę apdovanojimų. Ramūnas prabilo ir apie kitus gyvenimo suteiktus malonumus, kurie atėjo tada, kai pasibaigė profesionali sportininko karjera.

Turėdamas daugiau laisvo laiko, Ramūnas gerbėjams džiugiai praneša ir kitą žinią – dabar jį matysite kur kas dažniau!

„Projektas, kuriame filmuojuosi – „Bokso akademija“. Manau, kad sugrįžau vienam sezonui, bet jei projektas bus sėkmingas, visko gali būti, kad bus ir antras. Tai yra naujas projektas, vienu metu filmuojamas tiek Lietuvoje, tiek Latvijoje“, – apie projektą, kurį žiūrovai stebėti gali jau dabar, laidoje „Virtuvės istorijos“ pasakoja Ramūnas.

Ramūnas Vyšniauskas
Ramūnas Vyšniauskas / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Pasikeitus gyvenimo ritmui, į Ramūno gyvenimą sugrįžo ir kiti malonumai. Vienas iš jų – maistas. „Kai nustojau profesionaliai sportuoti, pradėjau labai skaniai ir daug valgyti. Tai yra vienas iš didžiausių gyvenimo malonumų. Tačiau kūne visa tai iš karto pasijaučia. Į veidrodį žiūriu jau nebe tokia nuotaika... Bet man pavyko atrasti balansą. Pradėjau daugiau sportuoti, todėl galiu sau leisti ir daugiau pavalgyti“, – atvirauja jis.

Buvęs sportininkas pripažįsta, jog anksčiau apie tai galėdavo tik pasvajoti. „Kadangi mano svorio kategorija buvo iki 105 kilogramų, varžybose niekuomet negalėdavau sverti daugiau. Atsimenu, likus mažiau nei savaitei iki varžybų, reikėjo numesti 11 kilogramų. Tai buvo tikras iššūkis“, – pasakoja sunkiaatletis.

O dabar Ramūnas maistu ne tik mėgaujasi – lygiai taip pat jam patinka ir jį gaminti.

„Nors dabar nelabai yra kam gaminti, bet man tai daryti labai patinka. Labai mėgstu gaminti baklažanus su veršiena. Turiu ir savo firmines salotas – burokėliai su įvairiausiais priedais. Kai kažkas ateina į svečius, visuomet prašo padaryti šių salotų“, – apie kulinarinius sugebėjimus pasakoja buvęs sportininkas.

O štai paties Ramūno mėgstamiausias patiekalas yra labai paprastas: „Mėgstu valgyti viską, tačiau skaniausias patiekalas man – miško grybai. Man patinka ir grybauti, pasivaikščioti po mišką, nuo visko atsiriboti. Tai man kaip savotiška meditacija.“

Ramūnas Vyšniauskas
Ramūnas Vyšniauskas

O su laidos žiūrovais šį šeštadienį Ramūnas dalijasi ir kur kas asmeniškesniais išgyvenimais – pasakoja net apie meilės reikalus. „Mano širdis visada laisva. Ji kaip kopūstas – dalinu visiems po lapą. Bet, jeigu kalbant rimtai, aš pripratau prie viengungiško gyvenimo. Dabar net būtų keista gyventi kažkaip kitaip. Savo visą laisvą laiką skiriu vaikams“, – atvirauja R.Vyšniauskas.

Kaip atrodė žinomo sportininko valgymo įpročiai ruošiantis varžyboms? Kaip Ramūnui per trumpą laiką pavyko atsikratyti net 11 kilogramų?

Atsakymai į šiuos klausimus – jau šį šeštadienį, laidoje „Virtuvės istorijos“, 10 val. tik per TV3!