Ruošiamės iškylai gamtoje: šašlykų marinatai ir receptai

Šašlykai / Fotolia nuotr.
Šašlykai / Fotolia nuotr.
Šaltinis: Ji24.lt
A
A

Kai saulė vartosi debesyse, tai nuodėmė tokiu oru namuose sėdėti. Marš į lauką – kepti ir valgyti šašlykų!

Kad mėsa būtų gardi, reikia išsirinkti ne tik tinkamą skerdienos dalį, bet ir paruošti gerą marinatą. Pasinaudokite patarimais, surašytais tekste „6 būdai, kaip užmarinuoti šašlyką“.

Laiką leisti bundančioje gamtoje yra labai gera, o dar geriau visai šeimai bei draugams viską daryti kartu. Štai jums ir turiningo poilsio programa: saulė, vėjas, dūmo kvapas, juokas, pokalbiai, marinuoti svogūnai, ryžiai... Mmmm!

O kad iškyla teiktų malonumo visiems, pateikiame ne tik mėsos, bet ir žuvies, sūrio, vaisių bei daržovių vėrinukų, keptų ant žarijų. Skanaus!

{recipe|1062}
{recipe|586}
{recipe|397}
{recipe|3578}
{recipe|2779}
{recipe|2566}
{recipe|900}
{recipe|596}
{recipe|407}
{recipe|35}
{recipe|902}
{recipe|3414}
{recipe|589}
{recipe|1060}
{recipe|416}
{recipe|3187}
{recipe|2946}
{recipe|398}
{recipe|2947}