Naujienos
Žurnalas Žmonės
Žurnalas Legendos
Prisijungti
Prenumerata
Išbandykite Žmonės.lt prenumeratą
Rubrikos
Aktualu
Gyvenimo būdas
Muzika
Kultūra
Kinas
Stilius
Komentarai
Mokslo žmonės
Nepamirštami vardai
Naujausi numeriai
Visi numeriai
Žurnalas LEGENDOS
Žurnalas ŽMONĖS
Šašlykai
Gyvenimo būdas
Tradiciniai grilio patiekalai ir mažos paslaptys naujiems skoniams: ką kepsime šią vasarą?
Aktualu
A.Eisimantas ir T.Jazdauskas šašlykų sezoną atidarė netikėtoje vietoje: „Supratome patekę į rojų“
M-1 vedėjai Arnoldas Eisimantas ir Tomas Jazdauskas šašlykų sezoną atidarė klausytojų kieme
Gyvenimo būdas
Pigūs „Lidl superšeštadienio“ pasiūlymai: kiaulienos šašlykai su pomidorų salotomis
Gyvenimo būdas
Atlikėjo iš Sakartvelo ruoštas šašlykas nepalieka abejingų: atskleidė vieną paslaptį
Gyvenimo būdas
Prof. Rimvydas Laužikas: „Ant žarijų kepta mėsa atlaikė laiko išbandymus“
Gyvenimo būdas
Traški, kvapni ir su charakteriu: universalioji šoninė gardina įvairius patiekalus
Gyvenimo būdas
Kepsnio sėkmė priklauso nuo marinato: kokius skonius ir ingredientus pasirinkti?
Gyvenimo būdas
Šašlykų draugai – kefyras, mineralinis vanduo, pomidorų sultys: išbandykit 3 receptus
Gyvenimo būdas
Kaip iškepti tobulus šašlykus: puikaus skonio paslaptis ir kokių klaidų nedaryti
Gyvenimo būdas
Gardžiausių šašlykų konkursas: siųsk receptą ir laimėk net 5 kg šašlykų!
Grilis
Grilio atradimas: šašlykus su kefyru bei mangų sultimis norėsis kartoti ir kartoti
Gyvenimo būdas
Pirštelius apsilaižysite – kaip išsikepti ne tik šašlykus
Gyvenimo būdas
Konkursas grilio kepėjams: dalinkitės receptais ir laimėkite 5 kg mėsos!
Aktualu
Griliaus sezonas vis dar tęsiasi
Aktualu
Ant žarijų
Aktualu
Čirškiname mėsytę!
Aktualu
Mėsos marinatai, be kurių šią vasarą neišsiversite
Aktualu
Grilio sezonas prasideda!
Aktualu
Kaip paruošti burnoje tirpstančią vištieną. Kulinarės receptai
Aktualu
Joninių patiekalai – iš grilio meistrų rankų: sotūs kepsniai, paršeliai ir greiti desertai
Aktualu
Kaip paruošti skaniausius šašlykus? Nauji receptai
Aktualu
Nemalonioji iškylos pusė: kaip elgtis su mėsa ir nepasigauti žarnyno infekcijų
Aktualu
Receptų rinkinys iškylai: nuo greitai užraugtų agurkėlių iki šašlykų
Aktualu
Skonio meistro receptai: kaip marinuoti šašlyką Joninėms?
Aktualu
Kepame mėsą ant laužo, kad ji būtų sveika ir skani
Aktualu
Gruzijos Adžarijos regiono virtuvės perlai: nuo chačapurio iki padažo iš „medžio“
Aktualu
Skaniausi padažai šašlykams
Muzika
Beissoul ir Einiaus nuotykiai Gruzijoje: burtažodis „Lietuva“, aštrūs šašlykai ir naujas keturkojis draugas
Aktualu
Kaip taisyklingai kepti ant grotelių ir iešmų? Kuriuo atveju kokią mėsą kepti?
Daugiau