Savaitgalio pietums – kotletų puota
Gardūs, burnoje tirpstantys kotletai (arba maltinukai) visuomet praskaidrina savaitgalį, ar ne? O ir iškepti juos paprasta kaip dukart du – pavyks visoms, net ir ne itin mėgstančioms suktis virtuvėje.
Kokia skanių maltinių paruošimo paslaptis? Jų gali būti ne viena. Plačiau apie tai siūlome paskaityti straipsnyje „Pačių skaniausių kotletų paslaptis“. Beje, kepti kotletus galite ne tik iš mėsos, bet ir įvairių kruopų, grikių, avinžirnių, daržovių... Tai nebus tradiciniai maltinukai, tačiau juk norisi išbandyti ir ką nors nauja?
Taip pat dalijamės idėjomis, kuo pagardinti kotletų faršą. Tikimės, įvertinsite šias gudrybes „Kulinarinės idėjos: kaip paruošti įvairaus skonio mėsos faršo“. Kartais pakanka kelių prieskonių, kad įprastas patiekalas suviliotų naujais skoniais...
Na, o dabar žingsniuojame prie pačių skaniausių receptų. Gardžios dienos, mielosios!