Naujienos
Žurnalas Žmonės
Žurnalas Legendos
Prisijungti
Prenumerata
Išbandykite Žmonės.lt prenumeratą
Rubrikos
Aktualu
Gyvenimo būdas
Muzika
Kultūra
Kinas
Stilius
Komentarai
Mokslo žmonės
Nepamirštami vardai
Naujausi numeriai
Visi numeriai
Žurnalas LEGENDOS
Žurnalas ŽMONĖS
Faršas
Gyvenimo būdas
Ar žinote, kuo skiriasi malta mėsa ir jau paruoštas faršas?
Aktualu
Mėsainiai tešloje
Aktualu
Patiekalai iš maltos mėsos. Kai nusibosta paprasti kotletai
Aktualu
Su malta mėsa
Aktualu
Užkepti kukurūziniai traškučiai „nachos“
Aktualu
Riestainiai su faršu
Aktualu
Vegetariška aštri sriuba
Aktualu
6 įdarai gardiems virtinukams
Aktualu
Idealių kotletų paslaptis: kaip tokius iškepti?
Aktualu
Sumaniai šeimininkei: 10 pusgaminių, kuriuos pravartu turėti šaldiklyje
Aktualu
Mėsos kukuliai: 12 receptų
Aktualu
Gaminame lazaniją: 20 receptų
Aktualu
10 receptų: patiekalai su malta mėsa
Aktualu
Vaikų ir suaugusiųjų pamėgti kotletukai: receptai
Aktualu
Mitybos specialistas apie mėsos faršą – pirkti ar vengti? Patiekalų receptai
Aktualu
Koldūnų renesansas: 5 įdarai
Aktualu
Vakarienės pasiūlymas – įdarytos paprikos
Aktualu
Galingas savaitės startas: įvairiausi patiekalai su faršu
Aktualu
Piemenėlių pyragas: 6 receptų variacijos
Aktualu
Savaitgalio skanėstas – 15 gardžiausių apkepų
Aktualu
Savaitgalio pietums – kotletų puota
Aktualu
Pačių skaniausių kotletų paslaptis
Aktualu
15 idėjų, ką skanaus ruošti iš faršo
Aktualu
Kaip iškepti puikų naminį mėsainį
Aktualu
DIENOS RECEPTAS
Aktualu
DIENOS RECEPTAS
Aktualu
DIENOS RECEPTAS
Aktualu
Vakarienei – patiekalai su faršu
Aktualu
Kulinarinės idėjos: kaip paruošti įvairaus skonio mėsos faršo