Savaitgalio valgiaraštis: pikantiškame prieskonių pasaulyje

Stroganovo kepsnys / Fotolia nuotr.
Stroganovo kepsnys / Fotolia nuotr.
Šaltinis: Ji24.lt
A
A

Ruduo žavi savo peizažais ne tik gamtos apsuptyje, bet ir ant pietų stalo. Norisi šilto, sotaus ir kvapnaus maisto, pagardinto įvairiausiais prieskoniais. Puikus pasirinkimas, kadangi prieskoniai ir žolelės atskleidžia patiekalo skonį bei stiprina sveikatą ir imunitetą.

Užkandžiai

{recipe|499}
{recipe|2331}
{recipe|2654}

Salotos

{recipe|1499}
{recipe|1817}
{recipe|2857}

Sriubos

{recipe|973}
{recipe|2221}
{recipe|2569}

Karštieji patiekalai

{recipe|1737}
{recipe|1086}
{recipe|1794}

Desertai

{recipe|2355}
{recipe|1576}
{recipe|3839}