Ugnė Katelynienė – Saviraiškos forma

Ugnė Katelynienė / Gretos Skaraitienės nuotrauka
Ugnė Katelynienė / Gretos Skaraitienės nuotrauka
MONIKA URBONAITĖ
Šaltinis: Žmonės
2022-03-16 11:22
AA

„Maisto ruoša mane traukė dar prieš gimstant dukroms. Skanus, sveikas patiekalas rodėsi geriausias būdas gražiai išvaizdai palaikyti“, – sako „Hoptrans Logistics“ pardavimo ir rinkodaros vadovė Ugnė KATELYNIENĖ (30).

Dvi dukreles – Ūlą (6) ir Atėnę (6 mėn.) – auginanti moteris stengiasi šeimos stalą puošti tik naudingais žmogaus organizmui patiekalais. „Virtuvę prisijaukinau prieš gerą dešimtmetį, bet ypatinga gastronomine kelione to nepavadinčiau. Ieškodama įvairių derinių, paprasčiausiai pamėgau maisto ruošos procesą, o jausmai kulinarijai sustiprėjo sukūrus šeimą.

Gimus Ūlai norėjau kuo skaniau ir sveikiau ją lepinti. Pamažu maisto gaminimas man tapo savotiška saviraiškos forma. Per motinystės atostogas vienos moterys griebiasi drobės ir teptuko, kitos – sportuoja ar rašo blogą. Aš kuriu virtuvėje. Net spalvas lėkštėje kartais suderinu“, – šypteli.