Simona Starkutė apie mitybos režimą: „Prisipažįstu, labai sunkiai sekasi“

Simona Starkutė / Stop kadras
Simona Starkutė / Stop kadras
Šaltinis: Žmonės.lt
A
A

​​​​​​​Viena gražiausių pramogų pasaulio moterų, modelis Simona Starkutė – charizmatiška ir veikli moteris, nešvaistanti laiko veltui. Kaip pavyksta suspėti darbuotis filmavimuose, mados renginiuose, plėtoti savo prekinį ženklą, o dar ir išlaikyti nepriekaištingą figūrą, aktyvi moteris pasakos jau šį šeštadienį TV3 kulinarinėje laidoje „Virtuvės istorijos“.

Nuo šiol kulinarinė laida „Virtuvės istorijos“ – žiūrovams patogesniu laiku – 10 val. ryto. Šį šeštadienį filmavimo aikštelėje smagiai ir atvirų pokalbių kupinai dvikovai susitiks dvi artimos bičiulės: modelis, prekinio ženklo „SbyS“ įkūrėja Simona Starkutė ir parfumerė, „Gamila Beauty Perfumes“ savininkė Živilė Burdairė. Kuri šįkart iškovos nugalėtojos karūną, spręs dar viena merginų draugė, grožio specialistė Jolanta Losaitė.

Prieš prasidedant kulinarinei dvikovai merginos draugiškai viena kitai palinkės sėkmės, tačiau abi prisipažins besitikinčios laimėti. Ž. Burdaitė virtuvėje jausis laisviau, kadangi ir gyvenime mėgsta joje sukiotis bei stebinti draugus vakarienėmis. O varžove tapusi S. Starkutė prisipažins, kad virtuvėje ją sutikti galima retai.

„Aš – ne virtuvės moteris. Dažniau renkuosi restoraną. Indų nereikia plauti, nereikia nieko daryti. Gyvenime esu labai užsiėmusi, tad geriau tą laiką skirsiu kažkokiai savo veiklai. Man maisto ruošimas yra bausmė. Tik ne pas jus, nes šalia yra vyras, kuris man viską pasufleruoja, kaip, ką daryti. Geras šefas vyras yra tiesiog super“, – šmaikštaudama ir negailėdama komplimentų kompanionui grilio šefui Tomui Petrylai kalbės S. Starkutė.

Garsus modelis vengia sukiotis virtuvėje, tačiau norėdama išlaikyti nepriekaištingą figūrą, atidžiai prisižiūri, ką valgo. „Visada skaitau etiketes, nes stengiuosi valgyti kokybišką maistą. Buvo toks laikotarpis, kai dar buvau labai jauna, tai niekada nieko nežiūrėjau, bet po 30-ties metų pastebėjau, kad reikia prisižiūrėti. Stengiuosi nevalgyti po 18–19 val. vakaro. Pripažįstu, labai sunkiai sekasi“, – atviraus mergina.

Kartu ruošdamos maistą artimos draugės prisimins savo susipažinimo istoriją. „Susitikome viename renginyje. Simona man pasirodė labai įdomi moteris. Pradėjom bendrauti, klausytis viena kitos istorijų ir panorom susitikti antrą kartą. Taip po truputėlį... O, kaip Simona sakė, ji labai mėgsta, kai jai pagaminu maistą, tad ne tik vyrų širdis galima užkariauti per skrandį, bet ir Simonos“, – juokdamasi pasakos kvepalų kūrėja Ž. Burdaitė.

Išmaniojo dienos pietų restorano „ilunch“ virtuvę šeštadienio rytą užpildys moteriškas žavesys ir skambus juokas. Virs ne tik azartiška kova, bet ir užgims itin atviri bei nuoširdūs pokalbiai. Ž. Burdaitė su šefe Ilona Juciūte-Čibirkiene ruoš išskirtinį troškinį su daržovėmis ir tikra baltymų bomba – mėsos pakaitalu seitanu, o S. Starkutė, padedama „Kamado BONO“ direktoriaus ir grilio šefo Tomo Petrylos, ant grilio keps krevečių iešmelius su majonezo glajumi.

Bičiulių kulinarinių sugebėjimų atvyks įvertinti dar viena artima draugė, grožio specialistė Jolanta Losaitė. Sveiką gyvenimo būdą propaguojanti mergina liks maloniai nustebinta draugių darbu. „Dažnai kartu pusryčiaujam, bet dažniausiai kavinėse ir restoranuose. Dabar jau, tikiuosi, teks dažniau į svečius užsukti pusryčiams.“

Kokią virtuvę S. Starkutė mėgsta labiausiai? Kuo išskirtiniai Ž. Burdaitės kuriami kvepalai? Kaip S. Starkutė leidžia savo laisvalaikį? Apie tai ir dar daug daugiau sužinosite jau rytoj, nuo šiol patogesniu laiku – 10 val. ryto laidoje „Virtuvės istorijos“.

„Virtuvės istorijos“ – šeštadieniais 10 val. per TV3!