Agnė ir Martynas Paulauskai – Stengiamės būti kitokie

Agnė ir Martynas Paulauskai / asmeninio albumo nuotrauka
Agnė ir Martynas Paulauskai / asmeninio albumo nuotrauka
REMIGIJA PAULIKAITĖ
Šaltinis: Žmonės
2021-09-22 12:09
AA

„Mūsų kulinarijos studija – maža, jauki, tarsi namų virtuvė. Todėl norime, kad žmonės jaustųsi lyg asmeniniai svečiai“, – pasakoja maisto tinklaraščio „2 virėjai“ ir taip pat pavadintos studijos šeimininkai Agnė (28) ir Martynas (26) PAULAUSKAI.

Agnė – diplomuota dizainerė, anksčiau kūrusi žaislus, Martynas – profesionalus virtuvės šefas, ne vienus metus dirbęs restoranuose. „Vyras mane prijaukino virtuvėje, įpratino prie profesionalų ruoštų patiekalų, – prisipažįsta Agnė. – Jis parodė, kad dalykai, kurių anksčiau nemėgau, gali būti skanūs, praplėtė mano suvokimą apie maistą. Kartu gyvenant ir šeimininkaujant išryškėjo, kad Martyno pašaukimas – pagrindiniai patiekalai, mano aistra – desertai, miltų gaminiai.“

Prieš porą metų, ruošdamiesi savo vestuvėms, jiedu niekur nerado tokių gardžių desertų, kokius gali sukurti patys. Juos ragaudami vestuvių svečiai ne tik liaupsino jaunavedžių darytus saldumynus, bet ir klausinėjo, ar neplanuoja kurti kulinarinio tinklaraščio. „Martynas, kaip virtuvės profesionalas, sakė, kad tokiomis nesąmonėmis tikrai neužsiims, – juokdamasi prisimena Agnė. – Gerą pusmetį įkalbinėjau pabandyti, įtikinėjau, kad čia nėra nieko gėdingo. Ir jis sutiko!“