„Stiklių“ bendraturtė Anna Ciupij atšventė jubiliejų: Vilniaus širdyje susibūrė ilgamečiai draugai

Vasariškai šiltą šeštadienio vakarą į sostinės „Stiklių“ viešbutį rinkosi viešbučio savininkų draugai ir artimieji: „Stiklių“ bendraturtė Anna Ciupij šventė savo jubiliejų.
„Gimtadienis man yra džiugi šventė, – šypsosi Anna. – Įpratau juos švęsti nuo pat vaikystės: tėvai mane labai mylėjo, per gimtadienius būdavo ypač dosnūs dovanomis, tad man tai iki šiol tebėra svarbi diena. Kasmet jos sulaukusi kartoju: ačiū tau, Dieve, kad padovanojai dar vienus metus. Juk nė vienas nežinome, kada ateis pabaiga, tad iš tiesų kiekvieni metai man yra kaip jubiliejus.“
Tikrasis Annos gimtadienis yra balandžio 9-ąją, bet šeima įprato surengti šventę šiek tiek vėliau, kai jau galima mėgautis šiltu oru. „Po ilgo ir tamsaus žiemos periodo nušvinta saulė, susirenka bičiuliai ir artimieji – ir visi pasidžiaugiame, kad esame gyvi, sveiki ir galime drauge švęsti, – teigia sukaktuvininkė. – Man smagu visus sukviesti ir apkabinti, žinau, kad visi tą dieną bus geros nuotaikos ir linkės man viso ko geriausio. Sakau jiems, kad tenoriu juos pamatyti, o dovanų man nereikia – geriausias dovanas man dovanoja mano šeima.“
Annos vyras Aleksandras Ciupijus ir artimiausias bičiulis, verslo partneris Romas Zakarevičius jubiliatę pradžiugino išties gražia dovana: į Annos šventę pakvietė koncertuoti kylančią operos žvaigždę Maayaną Lichtą, itin reto vyriško soprano balso savininką. Šis talentingas Izraelio dainininkas, šiuo metu gyvenantis Nyderlanduose, žavi viso pasaulio scenas, o šiemet pelnė „International Oper! Awards“ geriausio naujoko apdovanojimą.
„Koncerto programa būtent tokia, kokią Anna labiausiai mėgsta: Hendelis, Vivaldis, gražiausios arijos iš Hendelio operų, – teigia Aleksandras. – Dar vasarą atradau šį jauną solistą instagrame: vos išgirdęs pamaniau, kad jis labai gerai dainuoja. Su juo susisiekti ir pakviesti į Lietuvą padėjo Martynas Kėvišas, ir ką gi – turėjome progą pasiklausyti nuostabaus koncerto.“
Į pobūvį susirinko šešiasdešimt žmonių. Aperityvui jų laukė jūrų gėrybių stalas: austrės, juodieji ikrai, žuvies skanėstai, karpačas. Karštasis patiekalas – jūrų velnias su degintų paprikų rizotu, čiorizo ir citrinų puta. Labiausiai visus nustebino specialiai Annai sukurtas šventinis tortas, primenantis pavasarišką tulpių puokštę.