„Stikliuose“ – prašmatnus A.Ciupijaus gimtadienio pobūvis: bičiulius lepino ypatingomis vaišėmis
Lapkričio 25-osios, šeštadienio, vakarą sostinės „Stiklių“ viešbutis ir restoranas sušvito kalėdinėmis puošmenomis, o čia susirinkę elegantiški svečiai sveikino „Stiklių“ bendraturtį Aleksandrą Ciupijų ne tik su artėjančiomis žiemos šventėmis, bet ir su 72-uoju gimtadieniu.
Kokiomis mintimis Aleksandras Ciupijas pasitiko 72-ąjį gimtadienį?
„Apie tą skaičių stengiuosi daug negalvoti“, – Žmonės.lt prisipažino sukaktuvininkas.
A.Ciupijus pridūrė: „Kol sukuosi, kol turiu darbo, kol esu visa širdimi įsitraukęs į reikalus – tol esu gyvas ir sveikas. Jaučiuosi reikalingas, dėkoju likimui, kad turiu gerų draugų.“
Aleksandras atskleidė ir savo troškimą.
„Ateinančiais metais norėčiau tik vienos dovanos – taikos pasaulyje“, – pabrėžė A.Ciupijus.
Į gimtadienio pobūvį susirinko artimiausi Aleksandro bičiuliai – politikai, verslininkai, menininkai, Prancūzijos dizaineriai.
Muzikinę nuotaiką kūrė Laura Budreckytė.
Fotogalerija:
Pažadėjęs svečiams jaukų ir nepamirštamą vakarą su skaniausiais potyriais, viešbučio bendraturtis tą pažadą su kaupu išpildė.
Sėdę už šventinio stalo, svečiai ragavo Amuse-bouche svogūnų sriubos su sūrio kremu, vilkešerio karpačo su juodaisiais ikrais, baklažanų ikrų, įvairių sūrių ir daržovių sultinio. Abejingų nepaliko karštieji patiekalai: menkės filė su pastarnokų ir migdolų pieno piurė, raudono vyno ir ančiuvių padažu, ir stirnienos nugarinė su bulviniu šimtalapiu, savojų kopūstais ir šampaniniu padažu. Saldumynų mylėtojus pradžiugino šokolado desertas su kakavos pupelių ledais, o vakarienę vainikavo šventinis tortas.